Yardım meleklerınden destek bırımı

Merhabalar..................Konuyu yeni gördüm.............

Ben bunu kendi çapımda yapmaya çalışıyorum.Çocuklarıma küçülen kıyafetleri,eşim ve benim,görümcemlerin kullanmadığı ve komşularımda katkıda bulunor.Hatta kullanmadığımız ev eşyası, mutfak eşyası vb..........................

Ama ben bunları doğuya otobüsle yolluyorum.Abim orda dr. yanında çalışan kıza yolluyorum, oda çevresindekilere yakın köylere götürüyor.Orda ihtiçlarının daha çok olduğunu biliyorum, kendi gözlerimle tanık oldum.Çok mutlu oluyorlar............Bizim kullanmadığımız yakıştıramadığımız şeyler onlerı çok mutlu ediyor. Geçen kapıcıya verdim birkaç şey birkaçtane seçmiş diğerlerini çöpe bırakmıştı.Çok üzüldüm burda gözleri doymuş.O yüzden ben yolluyorum.
Burdan bir katkım olursa seve seve yardımcı olurum....................................

tamam cnm bekliyoruz senden haber :) ama yeni başlık acınca haber ver kacırmayalım konuyu. dosya takibini ben yaparım buradan. işim müsait.öpüldünüz :)

çok teşekkür ederiz cnm :) seni arkadaş listime ekliyorum. gelişmelerden haberdar eder, özel mesaj atarım sana gerekirse. sevgiyle kalın. hepinizi çok seviyorum. umarım hayırlı işlere imza atabiliriz.kaydirigubbakcemile5

Ben haftanın altı günü çalışıyorum,o nedenle ziyaret ve araştırma yapamam ama kıyafet

ve eşya ayarlamada size yardımcı olabilirm,

Yukardaki arkadaşın dediği gibi aslında daha çok doğudaki ve kırsal kesimde yaşayan

ailelere göndersek daha faydalı olur diye düşünüyorum,

Neyse artık bi şekilde ben de varım yani,burdan takip edicem sizi
...

a.s.

canım kundelunusla ayrıntılı konusmadık ama şehir ayrımı yok bizde. ama şahsen ben önce bi etrafımızda yardım edilecekler varsa onlara biraz destek olalım istiyorum. Ama elbette bildiğiniz , tanıdığınız insanlar varsa doğuda onlarada olur.
Ayrıca belirtmek isterimki benim eşim Muşlu dolayısıyla sene de bir kaçkere muşa gidip geliyoruz. Örneğin ablamın kızının ve oğlunun kıyafetlerini ben eltime veriyorum. o da ihtiyacı olanları alıyor kalanları başka ihtiyaç sahiplerine veriyor. Hatta o kıyafetler kullanıldıktan sonra temiz kalanlar yine başkalarına veriliyor. yani bu bi silsile şeklinde devam ediyor. Tek bir kişiye değilde birden çok kişiye, çocuğa yardım etmiş oluyoruz :)
Ben gittiğimde sokaktaki çocuklarda bile verdiğimiz kıyafetleri görüyorum bazen. Bu da beni çok sevindiriyor gerçekten.

Anladım canım,tamam nasıl ayarlarsanız ben yardımcı olmaya çalışırım..

Arkadaşlaradan hala yanıt gelmedi kızlar, pazartesiye kadar bekliyelim olmazsa başka aileler için birşeyler yaparız..
delikafadulden
keçiörendeki aile neresinde acaba :uhm: ben keçiören etlikteyim durumları nedir öğrenmek istiyorum ? ayyy öncedende yazdıgım gibi önce bize yardım lazım bi toplansaydık :teselli:

Arkadaşlar size bahsettiğim arkadaşlar ile ilgili olarak dönen olmadı. Başka aileler için birşeyler yapabiliriz. Varsa, ailelerinizi bildiriniz ve açıklamalarını yapınız. Kendi aramızda karar verip organize olalım.

Herkese merhaba , arkadaşlar bir aile var. ancak daha net bilgi alamadım bilgileri toparlayınca aileyi yerinde ziyaret edip hepinize bilgi vericem. kaybolmayın bi yere :)

Pazartesi günü İstanbuldaki aile ile ilgili olarak bende bilgi alacağım. Bir Ankara bir İstanbul iki aile için kolları sıvarız:)

İstanbul / Anadolu yakasında bir aile için birşeyler yapabiliriz. Ama konuyu başka bir yere açacağım. Sizlerinde fikrini alıp öyle hareket etmek istedim...

İstanbul / Anadolu yakasında bir aile için birşeyler yapabiliriz. Ama konuyu başka bir yere açacağım. Sizlerinde fikrini alıp öyle hareket etmek istedim...

tamam canım elbette olur, benim açımdan sakınca yok bize linki bildirki biz de takip edip yapabileceklerimize bi bakalım. haydi hayırlısı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…