Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet dogduktn bir hafta snra falnNe o leke mi? Sonradan mı oldu?
doktora götürdüm iki yaşına kadar gecer dedi başka bir çocuk dr da cildiyeye götür ddi randevu almk zor vermiyrlar dolu dieBüyük ihtimal hemanjiom bu. Bir resimle daha fazlasını söylemek mümkün değil.İhmal etmeyin. Dermatolog ve çocuk cerrahıyla görüşün.
Allah razı olsunGeçmiş olsun. Umarım önemli birşey değildir.acil şifalar diliyorum
Evet dogduktn bir hafta snra faln
doktora götürdüm iki yaşına kadar gecer dedi başka bir çocuk dr da cildiyeye götür ddi randevu almk zor vermiyrlar dolu die
Evet büyüyor 47gnlk dahabebegin ne kadarlık şu an,
birde takip ettiniz mi büyüme gösteriyor mu?
Birsey yaptınızmı bir ilaç falan ?? Ama kızımın bacagındaki büyüyrYigenimin alninin üst kısmında ve sacinin içinde vardı doktor ilerde geçer demişti simdi 4 yaşına girdi ve baya küçüldü
Evet büyüyor 47gnlk daha
Götürdm zaten dolanmadığım dr kalmadı hepsi ayrı teşhis koydu bu arastırma hast. Burdaki dr ilacı oldugunu söylemişti ama randevu bekliorum bekle bekle benimde içimden birşeyler kopuyor sanki dr lar geçer dedi bu dr ilaç verilir dedi ama araltırmk için ultrasyondı suydu buydu yaptırdı si mdide randevu bulamıyorumki sonuçlarımı gösteriyim sinir geldiCanm burdan bilgi almak yerine oturduğun şehirde başka doktor mu yoktr ben olsam kaç doktora götürürüm ya. Kıyamam ben o miniğe
Evet aynen bi dr da aynen sizin dedinizi dedi ama bir dr da kremle küçülür dedi kızımdaha 47 gğnlük bacagında ve iiki tanemerhabalar kızınız kaç aylık yada kaç yaşında
Benim oğlumunda ayak parmağında var daha küçük doktor 2 yaşına kadar artarak devam edecek dedi parmağını tamamen kaplar daha sonra 2 yaşında durup küçülmeye başlar dedi
kılcal damar toplanması leke değil demişti bana
Aynen ama büyüyüp geçmez die tesirginim çok kötü duruyor ve endişeliymKorkmayın oğlumun omuzlarında vardı aynısı doktor bir yaşına kadar büyüyecek bir yaşından sonra yavaşça geçecek dedi vr öyledr oldu.doktorunuzda demiş zaten. Ama tek dikkat etmeniz gereken şey kanamasın orası kanarsa durduramazsınız demişti bir yık boyunca dikkat etmiştim tırnak yüzük vs takılmasını önleyin