• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn

yaptırdık cnm hepsini ama sorun yok dedi doktor burdakı doktorlarad pek guvnmyrum aslında neyse baklım bu ayın sonucu yarın belli olcakk

hımm..bu çok güzel.eşinin sonucu ve hormonlar temiz çıktıysa yat kalk şükret :) hangi şehirdesin doktoruna güvenmen cok önemlı degiştirebılırsın.

amin sağol canım
cidden bak sen erken başlamışın üzülmeye
maşallah çok gençsin ve yeni evlisin
kafanı rahatlatsan olacak belki
bal tarçın çörekotu denedinmi
yumurtlama konusunda destek bi bitkisel faydalı olur belki

yok denemedm ama bu ay olmassa eger civan percmi vrms onu denemyi duşunuyorum bıde galiba bu ay psikolojık gerldıgmden adet geckmesi yaşıcam cunku yarn olmam lazım ama hiç belirti yok

hımm..bu çok güzel.eşinin sonucu ve hormonlar temiz çıktıysa yat kalk şükret :) hangi şehirdesin doktoruna güvenmen cok önemlı degiştirebılırsın.[/Q

esim yaptırmadı daha doktr gerek görmedi ama bu ay esimde gtcek ewet dr degiştrcem cnm

yok denemedm ama bu ay olmassa eger civan percmi vrms onu denemyi duşunuyorum bıde galiba bu ay psikolojık gerldıgmden adet geckmesi yaşıcam cunku yarn olmam lazım ama hiç belirti yok

canım bal tarçın çörekoyunu tavsiye ederim
bende denemiştim
yumurtlamaya etkisi büyük kolay hamil kalabilirsin
bana etkisi olmadı çünkü eşimde sorun var ameliyat oldu
adetin geçer inşallah ve 9 ay gelmez
ne malum belki hamile olabilirsin
ovulasyonunu takip edebiliyormusun

canım bal tarçın çörekoyunu tavsiye ederim
bende denemiştim
yumurtlamaya etkisi büyük kolay hamil kalabilirsin
bana etkisi olmadı çünkü eşimde sorun var ameliyat oldu
adetin geçer inşallah ve 9 ay gelmez
ne malum belki hamile olabilirsin
ovulasyonunu takip edebiliyormusun

bunları karıştrcam mı valla cnm ne gebelik belirtisi var ne adet belirtisi :):1:

bunları karıştrcam mı valla cnm ne gebelik belirtisi var ne adet belirtisi :):1:

evet canım karıştırcan
eğer yapmaya arar verirsen bana msj atarsın özelden sana ayrıntılı yazarım ben
birde eşinin test vermesi önemli canım
sperm sayısında yada morfolojide sorun olabilir
ufak bi sorun yüzünden beklemek zorunda kalmazsınız

evet canım karıştırcan
eğer yapmaya arar verirsen bana msj atarsın özelden sana ayrıntılı yazarım ben
birde eşinin test vermesi önemli canım
sperm sayısında yada morfolojide sorun olabilir
ufak bi sorun yüzünden beklemek zorunda kalmazsınız

tmm cnm çok saol yarın akşam msj atıcam sana smdi çıkmam gerekıyo yarın işe gidicem çok saoll bu arada

[h=2]kızlar yardım...[/h]
3.5 yıllık evliyim cocuk istememize rağmen malesef olmadı 1 kez de aşılama yaptırdık haziranda tutmadı.2 ay sonrada bel fıtığından ameliyat oldum 6 ay yasakdı zaten gerci korunmadığımız halde gene olmadı.bat tarihim 1 ocak henüz adet olmadım 10 gün öncesinden başlayan kasık ağrılarım ateş basması 2 gün sürdü, göğüs ağrısı uclarında sızı ve şişkinlik 4 5 gün sürdü şu an yok ama ağız kuruluğu oldu ama şu an sadece kasığımda sızı ve ağız kuruluğum var test yapmak istemiyorum adetim 3 4 gün gecikebiliyor bnm gibi yaşayan arkadaşlar varmı cvblarsanız sevinirim...​

[h=2]kızlar yardım...[/h]
3.5 yıllık evliyim cocuk istememize rağmen malesef olmadı 1 kez de aşılama yaptırdık haziranda tutmadı.2 ay sonrada bel fıtığından ameliyat oldum 6 ay yasakdı zaten gerci korunmadığımız halde gene olmadı.bat tarihim 1 ocak henüz adet olmadım 10 gün öncesinden başlayan kasık ağrılarım ateş basması 2 gün sürdü, göğüs ağrısı uclarında sızı ve şişkinlik 4 5 gün sürdü şu an yok ama ağız kuruluğu oldu ama şu an sadece kasığımda sızı ve ağız kuruluğum var test yapmak istemiyorum adetim 3 4 gün gecikebiliyor bnm gibi yaşayan arkadaşlar varmı cvblarsanız sevinirim...​

aynısını yaşadım ve gebe olduğumu ögrendım..sonrasında düştü ama,uyku gelmesı ve halsizlik vardı ek olarak.

Back