• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişan yardım..lütfenn..

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

ecevenaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
51
0
36
Ankara
nişan bohçalarında damat için, kaynana için, kayınpeder için, görümce için, görümce eşi için ve bunların çoçukları için neler konur.. bildiklerinizi parlaşır mısınız..
çok şey istiyorum ama..hepsi bi arada lazım..
şimdiden teşekkür ederimm..

Genel olarak namazlık, basortusu,ıc camasırı erkege gomlek bayanada bluz konulur cocukları ıcınde bı t-shırt konuluyor dıye bılıyorum

Ama ben bu tur ıslere gırmeyecegım ıcın rahatım valla damat bıhcasını tam layıgıyla hazırlayayımda gerısı olmasın dedım :)

Sanada Allah kolaylık versın canımmm

bende taze nişan bohçası götürmüş bi gelincik adayı olarak yardımcı olmaya çalışayım kaydirigubbakcemile2 ben hiçbirini öyle takım halinde almadım aşkımın zevki çok çeşitlilik gösterdiği için hepsinin beğeneceği şeyler olması için özen gösterdim kaydirigubbakcemile5

Aşkıma:
traş seti ( küçük sandıklar var deri kaplama ondan aldım içerisine traş losyonu, köpüğü, kremi, traş sonrası kremi, kolonyası, parfüm, deodorant, diş macunu fırçası, traş makinası)
2 tk pijama takımı
3 tk iç çamaşırı
1ad. pantalon
2ad. gömlek
5 ad. havlu
2 ad. lif
çorap
seccade
tesbih
terlik

kayınvalide ve kayınpedere
etek, bluz, iççamaşırı, tülbent. namaz örtüsü, tesbih, namaz tekkesi, çorap, gömlek, seccade, havlu, lif, patik.

hediye maksatlı sadece görümcelere eşlerine ve çocuklarına düğünde tam bohça yapacağım görümcemlere birer şal patik tülbent ve lif üç görümcem var aynı bohça içerisine koydum onları.

bohçaların yanına çiçek ve çikolata aldık .-tatlicadiarzu-

Back