isminizin çıkmasına neden takılmış ki?
Hiç sormayın valla bana göre sknti yok da o biraz takıntılı bu konuda işin kötüsü maillerimden birini denedim kabul etti e posta yollandı diyo ama ben o e postaya erişemiyorumhttps://twitter.com/account/begin_password_reset?lang=tr
kendinize uygun seçenekleri seçin ve yardım alın silsinler, baktınız olmuyor spam diye bir kaç kişiye söyleyin hesap kapanır belki, aradığınızda adınızın çıkması da ne büyük dertmiş gerçekten, ikinizden başka adınızı kim aratıyor acaba ve eski kullanmadığınız bir hesapla ne yapabilirler, sevgililik işleri kesat gidiyor herhalde bunlardan problem çıkabildiğine göre.
Hiç sormayın valla bana göre sknti yok da o biraz takıntılı bu konuda işin kötüsü maillerimden birini denedim kabul etti e posta yollandı diyo ama ben o e postaya erişemiyorum
size göre sıkıntı yoksa boş verin gitsin, o rahatsız oluyor diye sizin başınız ağrımak zorunda değil. hoşlanmıyorsa kendi twitter açmaz olur biter.Hiç sormayın valla bana göre sknti yok da o biraz takıntılı bu konuda işin kötüsü maillerimden birini denedim kabul etti e posta yollandı diyo ama ben o e postaya erişemiyorum
Yani başka yapicak bişey yok twitr kapatana kadar en azındanO zaman o posta adresi için de şifremi unuttum seçeneklerini kullancaksınız. Veya nişanlınıza yeter artık, diyebilirsiniz bence kesin çözüm o.
Yani başka yapicak bişey yok twitr kapatana kadar en azından
Spamlansa nasıl olur ki bide öyle bişey varmışTwitter kapatırsa aynı isimle başka biri twitter adresi alıp paylaşım yapabilir o yüzden ben olsam sildirmem. Nişanlıma yeter artık takıntını doğru düzgün işler sakla derim, örneğin düğün hazırlığı.
Spamlansa nasıl olur ki bide öyle bişey varmış
Bide onu deniym o zaman çok teşekkür ederimEvet yazdığım gibi bir kaç kişi spam şikayet ederse twitter hesabı askıya alır. Ama sizinki eski ve kullanılmayan bir hesap olduğundan ne kadar ciddiye alırlar bilemiyorum, denemekten zarar gelmez, diğer çözüm yollarını yapamıyorsanız onu yapın.