yardım lütfen :(

askosum

Ya sabır...
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2015
17
6
35
Seneler önce twitter da hesap açmıştım ama bi daha da girmedim unuttum gitti ne kulanici adını ne şifresini nede mailini hatırlıyorum nişanlımda rahatsız oluyo arayinca çıkıyorum diye nasıl kurtulabilirim bundan kaç sene oldu ya niye kapanmadi bi türlü anlamadım lütfen yardimmmm

https://twitter.com/account/begin_password_reset?lang=tr

kendinize uygun seçenekleri seçin ve yardım alın silsinler, baktınız olmuyor spam diye bir kaç kişiye söyleyin hesap kapanır belki, aradığınızda adınızın çıkması da ne büyük dertmiş gerçekten, ikinizden başka adınızı kim aratıyor acaba ve eski kullanmadığınız bir hesapla ne yapabilirler, sevgililik işleri kesat gidiyor herhalde bunlardan problem çıkabildiğine göre.

Kac tane mail adresin var ki
Mailerine gir gecmis twitter maillerine bk sifreni degistir hesabini dondur ordan

isminizin çıkmasına neden takılmış ki?

Hiç sormayın valla bana göre sknti yok da o biraz takıntılı bu konuda işin kötüsü maillerimden birini denedim kabul etti e posta yollandı diyo ama ben o e postaya erişemiyorum

Hiç sormayın valla bana göre sknti yok da o biraz takıntılı bu konuda işin kötüsü maillerimden birini denedim kabul etti e posta yollandı diyo ama ben o e postaya erişemiyorum

O zaman o posta adresi için de şifremi unuttum seçeneklerini kullancaksınız. Veya nişanlınıza yeter artık, diyebilirsiniz bence kesin çözüm o.

size göre sıkıntı yoksa boş verin gitsin, o rahatsız oluyor diye sizin başınız ağrımak zorunda değil. hoşlanmıyorsa kendi twitter açmaz olur biter.

Yani başka yapicak bişey yok twitr kapatana kadar en azından

Twitter kapatırsa aynı isimle başka biri twitter adresi alıp paylaşım yapabilir o yüzden ben olsam sildirmem. Nişanlıma yeter artık takıntını doğru düzgün işler sakla derim, örneğin düğün hazırlığı.

Spamlansa nasıl olur ki bide öyle bişey varmış

Spamlansa nasıl olur ki bide öyle bişey varmış

Evet yazdığım gibi bir kaç kişi spam şikayet ederse twitter hesabı askıya alır. Ama sizinki eski ve kullanılmayan bir hesap olduğundan ne kadar ciddiye alırlar bilemiyorum, denemekten zarar gelmez, diğer çözüm yollarını yapamıyorsanız onu yapın.

Bide onu deniym o zaman çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…