• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi d_23
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

d_23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2014
49
10
3
33
merhaba arkadaşlar yeni üyeyim inşş doğru yere konu açamışımdır.
bn açık öğretimden tic.mslk lisesini bitirdim yüz yüze ders aldım muhasebe işi ile uğraşmaktayım 2 yıldır da bu işi yapıyorum kpss ye girdim 67.1117 aldım nişanlıyım aynı zamanda nisanlım ordulu yani orada bir devlet hast. memur olarak atanabilirmiyim yani muhasebeci hasta kayıt vs.
cvplarınızı bekliyorumm...

bn açık öğretimden tic.mslk lisesini bitirdim yüz yüze ders aldım muhasebe işi ile uğraşmaktayım 2 yıldır da bu işi yapıyorum kpss ye girdim 67.1117 aldım nişanlıyım aynı zamanda nisanlım ordulu yani orada bir devlet hast. memur olarak atanabilirmiyim yani muhasebeci hasta kayıt vs.
canım hastane vb gibi yerlere daha çok önlisans mezunlarını alıyorlar puanları da 82 taban.
lise mezunu olarak atanman çok zor.bidaha hazırlanmanı tavsiye ederim.açıktan alımlarda da 70 istiyorlar en az.:/

Meslek lisesi mezunu olduğu için atanabilirsinde atanamayabilirsinde düz liselere göre sizlerin atanma şansı yüksek oluyor ama yinede ümit vermek istemem en son taban puanlara bakın kaçla almış kaçla kapatmış olmadı meslek lisesi mezunu olduğunuz için Ocak ayında ygs sınavsız geçişe başvuru yapın Temmuz ayında tercih verin 2 yıllık aöf bölümü okuyun.

TŞK.ARKADAŞALR CEVPLARINIZ İÇİN SAĞOLUN BNDE AOF OKUMAYI DÜŞÜNÜYORDUM ZATEN İNŞALLAH BU SENE YGS YE GİRECEĞİM BAKALIM HEPİMİZ İÇİN HAYIRLISI NE İSE O OLSUN...

KPSS İÇİN DE YİNE DE TERCİH YAPACAĞIM BAKALIM BİDE İLK DEFA GİRDİM PEK BİLMİYORUM BU SÜRECİ DE ABİM POLİS BENM O DA ÖNLİSAS OKUDU 2 YILLIĞI TERCİH ETMİYO KAFAM KARIŞIK BAYA:((

canım hastane vb gibi yerlere daha çok önlisans mezunlarını alıyorlar puanları da 82 taban.
lise mezunu olarak atanman çok zor.bidaha hazırlanmanı tavsiye ederim.açıktan alımlarda da 70 istiyorlar en az.:/

selm cnm bn baktım da lise için doğru düzgün memurluk yok hizmetli şoför var kndime alan bile bulamadım tercihimi bile neye göre yapacağımı bilemedim evet önlisas sağlık için de o hemşirelik için diye düşünmüştüm ben hasta kabul danışma falan da mı önlisas ile atanıyorus:(

Son düzenleme:
evet canım .önlisans bölmülerinden de 84 falan yapanlar atanıyorlar dediğin yerlere.umudunu kaybetme özel sektörde şansını dene

Back