• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardım lütfen

qmz101089

Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
1
0
16
Antalya
meraba size bi sorum olacak cvp veren olursa sewinirim şubat 27 de regl oldum 3 martta sona erdi eşimle korunmalı olarak birlikte olduk ve her ihtimale karşı ertesi gün hapı aldım 4 saat sonra 3 gün sonra şiddetli ağrı nedeniyle doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu oldunu aynı zamanda böbrek taşı düşürdüğümü söyledi ve ilaç kullandım mart sonunda regl olmam gerekiyordu fakat hala olmadım gebelik testi yaptım aralıklarla fakat negatif çıktı her seferinde reglim neden gecikmiş olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim

meraba size bi sorum olacak cvp veren olursa sewinirim şubat 27 de regl oldum 3 martta sona erdi eşimle korunmalı olarak birlikte olduk ve her ihtimale karşı ertesi gün hapı aldım 4 saat sonra 3 gün sonra şiddetli ağrı nedeniyle doktora gittim idrar yolu enfeksiyonu oldunu aynı zamanda böbrek taşı düşürdüğümü söyledi ve ilaç kullandım mart sonunda regl olmam gerekiyordu fakat hala olmadım gebelik testi yaptım aralıklarla fakat negatif çıktı her seferinde reglim neden gecikmiş olabilir acaba yardımcı olursanız sevinirim

Ertesi gun hapi adetinizi geciktirmis olabilir cok sık kullanmanizi onermem bu hapin icerigi biraz agir bunyenizi sarsabilir

ertesi gün hapı zaten en az 1 ay geçince kullanılabilir. adetten bir kaç gün sonra ben de kullanıyordum. 1 hafta sonra 1-2 gün kanama yaptırıyordu ertesi gün hapı. belki adetiniz ile birlikte bir kaç gün geç birden kanamanız olabilir.

Back