çok teşekkür ederim, bu iyi geldi, çok haklısınız..sağolun
yardımcı olabildiysem sevindim. :) her zaman olabilir hayatınızda böyle insanlar, sen muhatap almayıp yok sayarsan hem sevgilinin sana saygısı artar hem kıskananlar çatlar.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim, bu iyi geldi, çok haklısınız..sağolun
bu cevap da çok doğru.. ama ben size şöyle söyliyim biraz daha ayrıntılı olsun; bir daha aynı ortamda bulunmaları bile söz konusu değil, düğüne vs. çağırılmadığı sürece küçük bi ihtimal aynı şeylerin olması, ama ben hırsımı alamadım, çünkü çok dengesiz ve bana çok ters bir davranış, mesela siz olsanız kişiye yönelik ama direk isim vermeden nasıl bir cümle kurardınız, kıskandırıcak, o benim anlamına gelicek güzel bir söz bile olabilir..Ben senin yerinde olsaydım en son çare fotoğrafı gördükten sonra laf arasında "canım bu arada böyle el tutmalar falan, gereksiz samimiyetten hoşlanmıyorum" derdim. Ama diyorum ya en son çare bu.
Çünkü iş sevgilinde bitiyor. Senin elini niye tutamıyorlar?
Sonuçta karşımızdaki biz izin verdiğimiz sürece bize yanaşabilir. Bi'kere tutar elini baktı tepki yok ikinciye sarılır vs vs.
Sevgilin "arkadaşım, nişanlım hoşlanmıyor böyle şeylerden şakasına da olsa yapma" falan diyebilsin.
Neticede biri fotoğrafta senin elini tutsun bak noluyo:44:
Yani 3.kişiye ne desen boş. En etkili silah sevgilinin tepkisi. Sen yaparsan aksine "ayy yaşasın kıskandı oh" olur
bu cevap da çok doğru.. ama ben size şöyle söyliyim biraz daha ayrıntılı olsun; bir daha aynı ortamda bulunmaları bile söz konusu değil, düğüne vs. çağırılmadığı sürece küçük bi ihtimal aynı şeylerin olması, ama ben hırsımı alamadım, çünkü çok dengesiz ve bana çok ters bir davranış, mesela siz olsanız kişiye yönelik ama direk isim vermeden nasıl bir cümle kurardınız, kıskandırıcak, o benim anlamına gelicek güzel bir söz bile olabilir..
Söyledim zaten, senden kıymetli mi, adını anmam bi daha, ben farklı bi niyet sezmemiştim, gözünde bu kadar kötü olduğunu bilmiyodum, cocukluğundan beri tanıyorum, rahat bi insandır, ona yordum ama görmem bi daha dedi,, ama kız gerçekten çok rahat, çok patavatsız, yılışık, eline koluna sahip çıkamayan biri, ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz..ortak hesabımıza istek göndermiş, diyorum ya dost ayağına yatıyo, açık açık bişey diyemiyorum, çünkü sevgilimin annesiye kızın annesi arkadaş, ve kızın annesini tanıdım, o kadar iyi biri ki onun kızı demeye bin şahit ister, sevgilimin annesinin kulağına giderse o zor durumda kalır die açıkça bişey diyemiyorum.. ama kızı tanıyorum, o lafı yerse bi kez çok dokunur bidaha kalkışamaz, anlatabildim mi
canım biz üniversitedeyken bir sloganı çok kullanırdık kanka ayağı g.. ayağı diye
bir kadın hisseder canım inan bana eğer bişi olmasa sende bukadar gerilmezsin bence
kızın biri çok yakın değildik sevgilimi tanımıodu bir çocuk gördüm işte diye anlatmaya başlamıştı ve sadece 2 benzerlikte içim cız etmişti acaba mı demiştim ve kız merdivenlerde sevgilimi göstermişti
bunun için kuruntu yaptığını düşünmüyorum umarım bu sıkıntıyıda def edersin :)
arkadaşlar merhaba, benim sizden yardım istediğim konu sevgilime asılan bir kızla ilgili, ilişkimde bir sorun yok kesinlikle, sevgilimle ilgili bir durum da söz konusu değil ama kıza eğer twitter yoluyla isim vermeden üzerine alınıcağa ağır bir laf söylemezsem içim rahat etmicek, ağırlığımı bozmak istemiyorum aslında sus gitsin diyorum ama öylesine sinir etti ve öyle doluyum ki, anlar bi de böyle şeyleri, farkederse ona olduğunu fena halde bozulur, öyle de ağır bir şey yazmak istiyorum, nolur fikirlerinizi istiyorum..ortaya yazıcam sözü.. ama anlasın,, dost ayağına yaklaşıyo bana da sevgilime de, bunu yapmalıyım, kızlar olarak anlarsınız beni:) şimdiden teşekkürler