Merhabalar aranıza yeni katıldım. Ama iki aydır üye olmadan forumu takip ediyorum.
Eşimle bebek düşündüğümüzden beri okumadığım yazı kalmadı.
Dünde iki kere konu açtım ama kimse cvp bile vermedi ve bu beni üzdü epey
(
sorularımı sıralamak istiyorum:
1.adet günümden bir kaç gün sonra beyazımsı akıntım oluyor ama ovuslasyon günümde olmadı...
2. Sol kasık ağrılarım var.göğüslerime kasıklarıma iğne batmaları oluyor. Bunun nedeni nedir
3. Ovulasyon gününü takip etmek adına adet başlangıcının ilk gününden itibaren adet döngümüze değişiyor bunu biliyorum.adet kanaması derken.o leke leke kahverengimsi akıntı veya artık her neyse onun geldiği günü yoksa tam söküldüğümüz günmü sayılmaya başlıyor
4. Adet başlangıcımda benim kahverengimsi ve siyah akıntım(adı herneyse)da koku oluo. Bunun nedeni nedir.
5. Adette tam söküldüğüm gün idrarla birlikte (çok afedersiniz) sümüksümsü uzayan birşey akıo. Bunun nedeni nedir
bunlar sizdede varmı?
Not:
1,5 yıllık evliyim. Bir yıl korunduk aralıktan itibaren korunmamaya başlamakla birlikte sadece geçen ay ilk defa ovulasyon gününr denk getirmeye çalıştık.bugün(dün leke gelmeye başladı) regl oldum.günüme 1 hafta vardı. Biz-ben başka hayaller kurarken erken regl olmak epey sinirimi bozmuş durumda.hoş ilk seferde olucak diye birşey yok.evde test alıp bekletiyorum her ihtimale karşı.çünki eşimle aramızda kan uyuşmazlığı var. Gebeliği erken teşhis etmemiz gerekki iğne vurulabileyim.
Uzmanlara net aracılığıyla sorsamda bazı sorular ne beni tam anlamıyla bilgilendirdiler nede istediğim cvbı açık olarak alabildim. Ben ne soruorum onlar saçma sapan cvplar veriolar.
Deneyimlerinizi veya bilgilerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum şimdiden tşk. Ederim.