Yardım Lütfen

freya06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2008
298
1
Arkadaşlar size saçma gelebilir belki... etek ve elbise tarzı ne giyinsem elektrikleniyor. Yapışıyor , toplanıyor. Misal diz altı etek yürürken çıkıyor bilmem nereye kadar, astar olsa astar sinir ediyor,elektriklenip çıkıyor yukarı, etek gene yapışıyor gene toplanıyor.. herkeste benim gibi değil, bende böyle... ne yapmam lazım arkadaşlar, varmı bu işin çözümü.

her tarzda mı oluyo peki yani balon etek çan etek dar etek vs vs
kumaşa bağlı olarak olabilir özellikle de çorap tetikler bunu ama kumaştanda çok modeli-kesimi önemli bence
üstüne yapışan değil ama yine de dar olan eteklerde çok sık olur özellikle adım attıkca
farklı şeyler denesen?

teşekkür ederim dediğiniz gibi olabilir. Ben normalde etek ve elbise giyinmeyi çok seviyorum. Zaten pantolonu yakıştırmıyor hiç kimse bana. Okadar çok eteğim varki, renk renk model model, ama hepsinde aynı sorun. Çoraptan olabilirmi acaba diye düşünüyorum.

çorapsız gezemiyorum. elektriklenmeyen çorap icad edilse ne güzel olur. normalde kış geldiğinden beri kalın çoraplar giyiniyorum yani bu 40 denye olanlardan..toplanıyor. dün ince çorap giyineyim dedim, etek diz altı iken çıktı gene nerelerime müdürümden fırça yedim , giyindiklerine dikkat et diye.
iyide normal herkesin giyindiği kıyafetleri, herkesin giyindiği çorapları giyiniyorum, daha başka ne yapabilirim ki? varmı bildiğiniz elektriklenmeyen bir marka..

birde elektriklenmemesi için nelerden yapılmış olması gerekli kumaşın yada çorabın birde onlara dikkat edeyim, bilen varsa yardımcı olabilirmi acaba.

dün gittim, elektriklenme yapmaz dedikleri bir kombinazona bir sürü para verdim ve satın aldım. eve geldim, daha giyinirken elektriklenmeye başladı, giyindim aynen yapıştı sardı, 2 adım attım, nerdeyse belime kadar çıktı. fişide kız kardeşimde kalmış, oda lüzümsuz diye atmış. değişimde yapamıyorum, gitti paralar :KK43: of ya, ne zormuş buna çözüm yok galiba..

Son düzenleme:
dün gittim, elektriklenme yapmaz dedikleri bir kombinazona bir sürü para verdim ve satın aldım. eve geldim, daha giyinirken elektriklenmeye başladı, giyindim aynen yapıştı sardı, 2 adım attım, nerdeyse belime kadar çıktı. fişide kız kardeşimde kalmış, oda lüzümsuz diye atmış. değişimde yapamıyorum, gitti paralar :KK43: of ya, ne zormuş buna çözüm yok galiba..

canım arasıra bende de oluyo ya düzenli olarak tüm vücut baştan aşağı kremleneceksin kuruysa cildin o da sebep olur elektriklenmeye yada ellerini hafif ıslat elk.olan vere vücuduna yani sür nemlilik olsun ben bunları uygulayınca geçiyo dene umarım sende de faydası olur:KK66:

canım arasıra bende de oluyo ya düzenli olarak tüm vücut baştan aşağı kremleneceksin kuruysa cildin o da sebep olur elektriklenmeye yada ellerini hafif ıslat elk.olan vere vücuduna yani sür nemlilik olsun ben bunları uygulayınca geçiyo dene umarım sende de faydası olur:KK66:

ama bunlar geçici çözüm. yani elimi ıslatıp çorabımı yada kıyafetimi nemlendirsem, kuruduğu zaman gene elektrikleniyor.. elektriklenmeyen kumaş yada çorap olmalı ama tekstil bilgim sıfır. geçen gün internette yazıyordu, ipek elektriklenmez diye. kumaş alayım ve astar diktireyim yada kombinazon diye düşündüm. kumaşçı ipek astarın metresi 2.5 tl deyince dedim gerçek ipek yada karışımı olmadığı kesin. 2.5 tl ye ipekmi olur, mendili vermezler o fiyata değilki metre.. :)

saten çorap elektriklenme yapmaz diye duydum birde onu deneyeceğim inşallah :) gelişmeleri yazarım nasip olursa :)

arkadaşlar aylar geçti konuyu açalı :) sonunda çözümü buldum .. saten çorap kullanıyorum elektriklenmiyor.
bunuda belirtmiş olayım, belki başka arkadaşların işine yarar bu bilgi :) belirteyim dedim.

arkadaşlar aylar geçti konuyu açalı :) sonunda çözümü buldum .. saten çorap kullanıyorum elektriklenmiyor.
bunuda belirtmiş olayım, belki başka arkadaşların işine yarar bu bilgi :) belirteyim dedim.

paylaşımın için teşekkürler ben de deneyim aynı sorun ben de de var ve ben tesettürlüyüm sürekli uzun etek giyiyorum çok çirkin oluyor yapışınca

Konu baya eski ama bende de aynı sorun var malesef.
Ya artık kıyafetin içeriğinden kaynaklı bu, anlayamadım gitti.
Nasıl bu elektriklenmeyi yok ederiz, bir bilen duyan varsa farklı fikirleri olan yardımcı olsun lütfen.
Saten çorabı bende deniyeyim bakalım, inşallah işe yarar... :106:

net ten araştırırken bu başlığı buldum tesadüf.. eski olmasına eski konu ama sorun oldukça güncel.. bende çok kaliteli olduğuna inandığım markalardan saten gecelikler satın aldım, alırken de kontrol ettim elektriklenmiyordu, satıcıya sordum elektriklenme yapmaz dedi, gerçekten de yıkamadan önce hiçbirşey yoktu..

üstünde nasıl bir kimyasal varsa satın alınmış hali gerçekten elektriklenmiyor, ama yıkadım ve direk elektriklenmeye başladı demekki o üstündeki kimyasal gitti..

bu geceliklerdekl eletriklenmeyi önlemenin bir yolu var mı bildiğiniz??

X