• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu yardım lütfen....

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

yey01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
48
0
96
44
Çanakkale
a.s.
arkadaşlar açık kahve tonlarında koltuk takımı aldım yeni. (İpek mobilya-salvador modeli) masayı da yine kahve bej tonlarında aldım(ipek mobilya-lara modeli).
Koltuğa sekiz tane küçük yastıklar yapılıyor.4 tanesi koltuğun kendi renginde yani açık kahve, 4 tanesi de sandalyenin renginde yani bej.

Perdemi de kendinden parlak tüllerden aldım. ancak salonuma biraz renk katmak için neler yapabilirim. Örneğin güneşlik ne renk olabilir. Cam vazo içine çiçek alsam mı???tablo alayım mı? Ya da renkli vazolardan???

(Mesaj sayım dolmadığı için resim ekleyemedim)

Ben de seninle aynı dertten muzdarip olarak buraya bir konu açmıştım pek cevap gelmedi ama ben düşünüp taşındım ve duvara büyük boy bir canvas tablo almaya karar verdim.
Benim odam da krem-koyu kahve..
Bu yüzden tabloyu kırmızı tonlarında alıcam.
Ayrıca ip perdemin aralarına da kırmızı boncukla süslüycem.
Böylelikle odaya kısmen de olsa renk katmış olucam.
Sana da böyle birşey öneririm.
Canvas tablolar, renkli duvar stickerleri çok işini görür.
Ben vazoda çiçeği sevmediğimden tercih etmedim.
Şimdiden kolay gelsin..

Haa bir de odaya ne renk katmak istiyorsan o renkte bir lambader de hoş gözükür bence..
Bej-açık kahve bir odaya turkuaz iyi gider...

resim olmayınca öksüz kalıyor konular demek ki :olmaz:
teşekkür ederim canım önerilerin için. :1hug: Kırmızıdan pek hoşlanmam ama turkuaz çok iyi bir fikir. Lambader ve halıda hafif turkuaz süper olur. Koltuk takımım gelsin bir de yastıklarında ufak değişiklik yaptım mı tamamdır.

resim olmayınca öksüz kalıyor konular demek ki :olmaz:
teşekkür ederim canım önerilerin için. :1hug: Kırmızıdan pek hoşlanmam ama turkuaz çok iyi bir fikir. Lambader ve halıda hafif turkuaz süper olur. Koltuk takımım gelsin bir de yastıklarında ufak değişiklik yaptım mı tamamdır.

Hadi bakalım şimdiden kolay gelsin öyleyse kaydirigubbakcemile5

modellere baktım, bu arada lara modelinin koltuk takımı da çok şıkmış
konuya dönersek, ben kırmızı sevmeyen biri olarak kahve tonlarına hep mavi veya turkuaz tonlarını yakıştırıyorum şöyle ki:

34fbss3.jpg

2utlv5t.jpg

en güzel renk veren aksesuar bence tablodur ama onu tamamlayıcı ya da destekleyici renklerde bi tealight bile kullansan çok hoş olur
güle güle otur inşallah evinde de opuyorumnanaktan

Back
X