yardım lütfen

challenger

anladım ki herşey sensin.
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2008
6.761
405
37
kızlar benım bır sorunum var .bırısını cok sevıyorum,daha önce çıkıp ayrılmıştık.sonradan ben tekrar görüşmek ısteyınce devam edelım tarzında oda duruma yaklaştı özgürlüğüne düşkün çok fazla dıye yapamadık.onu bır kızla gordum ve o gece cok fazla tepkı gosterdım benım hıcbırzaman ona ınanmayacagımı,artık elınden gelen bırsey olmadıgını soyledı. O akşam cok kotu kavga ettık bır sure gorusmedık.Şimdi netten yada telefonda konuşmayalım goruselıp konuşalım dıyor ama gorusmek ıcın bır zaman tarıh soylemıyor.Yerımde olsanız ne yapardınız?
vazgecemıyorum,ondan başkasına bakamıyorum bıle.Onu cok sevıyorum.psıkolojık tedavımı almalıyım acaba?

bence devam etmeyın bu ıs yurumez yanı böle ıkıncı kez baslanan ılışkıler saglıklı olmuyor su an ona gore sız cantada keklık durumunda da olabılırsınız bence agır olun her zaman kazanırsınıza.s

Çok seviyorsunuz anlıyorum..
Ama sanırım karşılığı yok bu sevdanın..benneyaptımki
Acı konuştum ama maalesef adamın gönlü olsa zaten siz görmeden bir an bile bekleyemezdi.:nazar:.
Eğer tek başınıza atlatamıyorsanız bence bir psikoloğa gidin..

İkinci kez bir ilişkiye adım atmış bile başkasıyla sanırım yada atmak üzere...bırak uğraşma.

Aramak isterse o arasın,sen sakın düşme peşine ama görünen o ki o da aramaz arkadaşım...çift dikiş yürüyen ilişkilerde aynı problemler kısa sürede yeniden baş gösteriyor...tekrar üzme kendini bile bile

baska bırısıyle goya benı kıskandırmak ıcın denemış bız kendısıyle 2.ci kez denemeye kalktık ama o zaman ozgurlugu yuzunden yapamadık.

baska bırısıyle goya benı kıskandırmak ıcın denemış bız kendısıyle 2.ci kez denemeye kalktık ama o zaman ozgurlugu yuzunden yapamadık.

Arkadaşım kıskandırma,deneme boşver bu işleri..
Bu adam şimdi yanında mı ona bak sen..
Madem görüşmemeyi tercih ediyor yolunu çiz sen de..
Üzerine bu kadar çok düşerek hem adamı şımartacaksın hem de kendin üzüleceksin bu işin sonunda..:nazar:

bu ilişkiye yeniden başlamak, bile bile lades demek olur.
kıskandırmak için denemek :uhm: bana çocukça geliyor. acele etmeyin derim.

X