yardım lütfen

B

bucuk-yiğit

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi bucuk-yiğit
merhaba arkadaşlar .dikiş makinası aldım ama bildiğimden değil hevesimden.kendimce uğraşıp küçük örtüler diktim ama başka ne yapabilirim bilmiyorum.ağustosta dogum yapıcam onunla ilgili birşeyler olsun istiyorum.sizce ne yapabilirim lütfen yardım edin

metre hesabı çarşaf alıp doğum için kendine çeşit çeşit dikebilirsin..bebekler için çok güzel hayvan desenli çarşaflar var onlardan bebeğe örtü.kundak..bebek arabası için elyaflı örtü dikebilirsin...bebek odası olacaksa olmasada önemli değil..küçük kenarı fırfırlı minderler dikebilirsin..rengaren evdeki kumaşlardan gıymediğin kıyafetlerden..giymediğin pantolonlardan biraz büyükçe bebek eşyası koymak için çanta dikebilirsinboncuklarla süslersin ...............................................hadi kolay gelsin..

bebeğiniz kız olacaksa askılı elbiseler de dikebilirsiniz. çok basit modelleri var.

Bebeğin için birşeyler öneremem ama ben bloğumda bir kaç tane pratik dikiş örneği vermiştim canım.
Bende makinamı bir hevesle aldım ama pek fazla dikiş bilmediğim için basit şeyler dikerek geliştirmeye çalışıyorum kendimi. Bloğum burada bir ara pratik dikişlere bakarsın canım.
a.s.

Simal siteni sevdim canim,daha cok sey yapip eklemen dilegiyle....her zaman ugrayacagima.s.

burda dergılerde yenı ogrenenler ıcınde basıt modeller oluyor onlardan alabılırsın bazı donemler hamılelık kıyafetlerı oluyor basıt zor degıl tavsıye ederım .

bu sitedende ciziyor ve dikiyorum!şutarafagitti

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…