Ben varımArkadaşlar merhabalar. Aranızda pko hastası olup kendiliğinden hamile kalanlar oldu mu? Yoksa yardımsız imkansız mi
Acaba ne kadar zaman içerisinde hamile kaldın bir şeyler denedin mi yoksa çabasız mi oldu yardimci olursanız sevinirim gerçekten. Bazı kürler diyorlar bunları deneyerek falan miBen varım
1 seneye yakın tedavi gördüm ılaç çatlatma iğnesi şeklinde ama sonuç alamadım. Çok fazla kafaya takıyordum birazda kilom vardı doktor vermen gerekiyo verirsen tedaviye bile ihtiyacın yok diyodu ama bir türlü veremiyodum stresten pcos ve tabiki o kadar aldığım hormonlardan dolayı aksine git gide aliyodum. En sonunda tedavi filan herseyi bıraktım internetten instagramdan takıp ettiğim bebekle alakalı herseyi sildim zayıflamaya odaklandim hatta bi zayıflama çayı aldım bitkisel onunla 13 kilo verdim 2 buçuk ayda bebek fikri tamamen aklımdan çıktı tabiki kilo verdikçe eski halime döndükçe mutlu oluyodum moralim düzeliyodu hiç bisey düşünmüyordum o yüzden. Mayıs başında başladım bunları yapmaya temmuzun 20sinde adetimin tam 1 hafta geciktiğini farkettim ama pcodan dolayı her zaman oluyodu diye çokta umutlanmayarak test yaptım hayatımda ilk defa ikinci çizgiyi gördüm çok şükürAcaba ne kadar zaman içerisinde hamile kaldın bir şeyler denedin mi yoksa çabasız mi oldu yardimci olursanız sevinirim gerçekten. Bazı kürler diyorlar bunları deneyerek falan mi
ALLAH A binlerce kez hamdolsun. Inşallah sana bagislasin yavrunu. Dilerim birgün ben de aynı duyguyu yaşarım. Ben de diyet yapmak istiyorum. Cunku benim de fazla kilolarım var inşallah bende de gerek kalmaz1 seneye yakın tedavi gördüm ılaç çatlatma iğnesi şeklinde ama sonuç alamadım. Çok fazla kafaya takıyordum birazda kilom vardı doktor vermen gerekiyo verirsen tedaviye bile ihtiyacın yok diyodu ama bir türlü veremiyodum stresten pcos ve tabiki o kadar aldığım hormonlardan dolayı aksine git gide aliyodum. En sonunda tedavi filan herseyi bıraktım internetten instagramdan takıp ettiğim bebekle alakalı herseyi sildim zayıflamaya odaklandim hatta bi zayıflama çayı aldım bitkisel onunla 13 kilo verdim 2 buçuk ayda bebek fikri tamamen aklımdan çıktı tabiki kilo verdikçe eski halime döndükçe mutlu oluyodum moralim düzeliyodu hiç bisey düşünmüyordum o yüzden. Mayıs başında başladım bunları yapmaya temmuzun 20sinde adetimin tam 1 hafta geciktiğini farkettim ama pcodan dolayı her zaman oluyodu diye çokta umutlanmayarak test yaptım hayatımda ilk defa ikinci çizgiyi gördüm çok şükür
Amin çok teşekkür ederim rabbim sanada nasip etsin inşallah. Tek yapman gereken biraz akışına bırakmak ve aklından çıkarmak kilo vermeye odaklan bi süre 10 kilo kadar versen hemen kalırsın eminim.ALLAH A binlerce kez hamdolsun. Inşallah sana bagislasin yavrunu. Dilerim birgün ben de aynı duyguyu yaşarım. Ben de diyet yapmak istiyorum. Cunku benim de fazla kilolarım var inşallah bende de gerek kalmaz
RABBİM evladınıza hayırlı ömür versin öncelikleAmin çok teşekkür ederim rabbim sanada nasip etsin inşallah. Tek yapman gereken biraz akışına bırakmak ve aklından çıkarmak kilo vermeye odaklan bi süre 10 kilo kadar versen hemen kalırsın eminim.
Rabbim sanada nasip etsin en yakın zamanda inşallah benim doktorum her zaman kilo çok önemli derdi bende ona odaklandim ve bebek fikrini bi sürede olsa aklımdan çıkardım bununda etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü cevremde herkes bu kadar kafaya takarsan zaten olmaz akışına bırak diyorlardı gerçektende asla olamaz dediğim bi ayda hamile olduğumu öğrendimRABBİM evladınıza hayırlı ömür versin öncelikle
Vala ben 20 kg verdim hala da yok gelen giden bu ay ilk defa ilaç tedavisine başladık bklm biz de insAllah Rabbim kimseye aratmasin zor bi durum hayirlisindan versin insAllah K Kakulimmm pcolu olup hemen hamile kalan kişi de var cnm gönlünü ferah tut ama tabi kilo vermeyi de dene insAllah emeklerinin karşılığını alırsın cnm
Ya şu çevredeki kafana takma mevzularına da ayrı gıcığım cidden elinde olsa insan zaten yapacak ama mümkün olmuyor demek ki hayırlısı herseyin ne diyelim Rabbim en güzelini bilir nasibimizde varsa olur saolasinRabbim sanada nasip etsin en yakın zamanda inşallah benim doktorum her zaman kilo çok önemli derdi bende ona odaklandim ve bebek fikrini bi sürede olsa aklımdan çıkardım bununda etkisi olduğunu düşünüyorum çünkü cevremde herkes bu kadar kafaya takarsan zaten olmaz akışına bırak diyorlardı gerçektende asla olamaz dediğim bi ayda hamile olduğumu öğrendim
Ne çayı kullanmıştıniz acaba zayıfladığınız dönem de1 seneye yakın tedavi gördüm ılaç çatlatma iğnesi şeklinde ama sonuç alamadım. Çok fazla kafaya takıyordum birazda kilom vardı doktor vermen gerekiyo verirsen tedaviye bile ihtiyacın yok diyodu ama bir türlü veremiyodum stresten pcos ve tabiki o kadar aldığım hormonlardan dolayı aksine git gide aliyodum. En sonunda tedavi filan herseyi bıraktım internetten instagramdan takıp ettiğim bebekle alakalı herseyi sildim zayıflamaya odaklandim hatta bi zayıflama çayı aldım bitkisel onunla 13 kilo verdim 2 buçuk ayda bebek fikri tamamen aklımdan çıktı tabiki kilo verdikçe eski halime döndükçe mutlu oluyodum moralim düzeliyodu hiç bisey düşünmüyordum o yüzden. Mayıs başında başladım bunları yapmaya temmuzun 20sinde adetimin tam 1 hafta geciktiğini farkettim ama pcodan dolayı her zaman oluyodu diye çokta umutlanmayarak test yaptım hayatımda ilk defa ikinci çizgiyi gördüm çok şükür
Bi arkadasım 36 de birtane , 37 de de bitane daha oğlan doğurdu. İlk oğluna gebe kalması 6 ay sürmüş, ikinci iki ayda oldu. Şimdi 6 aydır 3. İçin çabalıyor daha denk gelmedi. 38 yaşında şuan. Ama adetleri düzenli pkolulardanmış. Pko nun derecesi önemliArkadaşlar merhabalar. Aranızda pko hastası olup kendiliğinden hamile kalanlar oldu mu? Yoksa yardımsız imkansız mi
Nasıl verdiniz accaba 20 kiloyu tebrik ederim gerçektenRABBİM evladınıza hayırlı ömür versin öncelikle
Vala ben 20 kg verdim hala da yok gelen giden bu ay ilk defa ilaç tedavisine başladık bklm biz de insAllah Rabbim kimseye aratmasin zor bi durum hayirlisindan versin insAllah K Kakulimmm pcolu olup hemen hamile kalan kişi de var cnm gönlünü ferah tut ama tabi kilo vermeyi de dene insAllah emeklerinin karşılığını alırsın cnm
Bende merak ettımNasıl verdiniz accaba 20 kiloyu tebrik ederim gerçekten
Teşekkür ederimNasıl verdiniz accaba 20 kiloyu tebrik ederim gerçekten
Aynen oyle cnm bende de bağlantılı insülin direnci de bağlantılı hatta malesefPco kesınlıkle kıloyla bahlantılı oldugunu dusunuyorum bekarken muayeneye gıttıgımde kılom oldukca fazlaydı yanı 78kf flndım ozaman doktor bana pco var demıstı ustten muayene edıp evlendıkten sonra gıttım tekrar alltan muayenede bırtane bıle kıstın yok dedı kılom 62 ye dusmustu
Zerovita diye bi çayNe çayı kullanmıştıniz acaba zayıfladığınız dönem de
Bir tanidigimiz zayiflama cayiyla 1 ay icinde vefat etti asla ve asla zatiflama cayi kullanmayinNe çayı kullanmıştıniz acaba zayıfladığınız dönem de
Zerovita diye bi çay