Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yardım lütfen. .

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Sonbahar 35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2015
909
393
Arkadaslar sacimla ilgili konu paylasmis tim. .saclarim belime geliyordu neredeyse. .sene de bir kez yaptirdigim ombre sonucu sac uclarim yarıdan aşağıya kadar ınceldi ve hamur gibi oldu..kuruyunca kabarık ve şekil almaz oldu ..
ben de kestirmek zorunda kaldım. .çok kısa yapmaya kıyamadm ama büyük bir bölümünü aldım. .
Sacima bakım yaglari aldım bir yumurta sarısinin içine hint yagi, badem yağı, cam terebenti,yılan yagi, sarımsak yağı, susam yagi koyuyorum bemiks bepanten ve evigen ampul kırıp iyice karıştırıp haftada bir kez saçıma uyguluyorum. .2 saat bekletip yikiyorum. .yine hafta da bir kez HC bitkisel sampuan kullanıyorum ve zeytinyağlı sabun..hiç kimyasal kullanmıyorum. .günde bir kez cinko vitamin hapı içiyorum. .
sac diplerim çok uzadı. .beyazlarim da var..Ne yapsam bilemedim. .sac uclarim açıldıkça kırılıyor ama sertliği geçti bayağı. .
annem hiç kestirme diyor. .uclardan illa aldırmak gerekiyor mu..ben uzamasıni çok istiyorum. .sac dibi geldikçe kirik olan Uçlar uzamaya engel olur mu..
yağlar ve kullandığım organik sampuan uclara yaptığım argan yagi bakımı ve ağızdan aldığım vitamin onarabilir mi sacimi. .?

Saçını sağlıklı uzatan var mı. .nasıl uzatabilirim. .??Bu arada masa duzlestirici kullanmıyorum. .

Evet saclarınız uzamaz
benzer durumu ben de yasadım hala da yasıyorum
2 sene evvel yaptırdıgım ombre saclarımı resmen mahvetti
hala da etkısınden kurtulamadım
upuzun saclarım suanda kulak altımda
eşim eskiden sacların uzunken cok daha guzelmıssın dedı gecenlerde :)))

aynı bakımı ben de yapıyorum ama saclarım bildiğin keçe gbi oldu
kafamın ust kısmında dolasıyor bile

daha da kestırmem lazım

saçları çok yanmış biri olarak söylüyorum bunu ne yaptıysam olmadı kısacık kestirdim hala düzelmeyen yerleri var ama yapacak birşey yok zaten kısa saç moda şuanda üzülmeyin kestirin

o yanıklar ne yaparsanız yapın düzelmiyor çünkü
Kısa kestirin güzel bakımlar yapın saçlarınızın sağlıklı uzamasını bekleyin tavsiyem bu

Arkadaslar sacimla ilgili konu paylasmis tim. .saclarim belime geliyordu neredeyse. .sene de bir kez yaptirdigim ombre sonucu sac uclarim yarıdan aşağıya kadar ınceldi ve hamur gibi oldu..kuruyunca kabarık ve şekil almaz oldu ..
ben de kestirmek zorunda kaldım. .çok kısa yapmaya kıyamadm ama büyük bir bölümünü aldım. .
Sacima bakım yaglari aldım bir yumurta sarısinin içine hint yagi, badem yağı, cam terebenti,yılan yagi, sarımsak yağı, susam yagi koyuyorum bemiks bepanten ve evigen ampul kırıp iyice karıştırıp haftada bir kez saçıma uyguluyorum. .2 saat bekletip yikiyorum. .yine hafta da bir kez HC bitkisel sampuan kullanıyorum ve zeytinyağlı sabun..hiç kimyasal kullanmıyorum. .günde bir kez cinko vitamin hapı içiyorum. .
sac diplerim çok uzadı. .beyazlarim da var..Ne yapsam bilemedim. .sac uclarim açıldıkça kırılıyor ama sertliği geçti bayağı. .
annem hiç kestirme diyor. .uclardan illa aldırmak gerekiyor mu..ben uzamasıni çok istiyorum. .sac dibi geldikçe kirik olan Uçlar uzamaya engel olur mu..
yağlar ve kullandığım organik sampuan uclara yaptığım argan yagi bakımı ve ağızdan aldığım vitamin onarabilir mi sacimi. .?

Saçını sağlıklı uzatan var mı. .nasıl uzatabilirim. .??Bu arada masa duzlestirici kullanmıyorum. .
ben de saçımı açıcılarla açıyordum ve kıvırcık olan saçlarımın bazı yerleri düz oldu kötü duruyordu. kestirmeye karar verdim annem yalvardı kestirme, ağlarsın, kötü olur bak diye ama dinlemedim. kuaföre gittim "kapatıyoruz" dedi başkasına gidecektim sonra "neyse keseyim öyle kapatırız" dedi. epey kestirdim. eve de ağlaya ağlaya geldim ve harıl harıl saç uzatma kürleri aradım. bunlar iki hafta önce oldu. şimdi çok memnunum ama saçlarım canlı ve daha fazla kıvırcık:) demem o ki bence kestir biraz daha ve hiçbir işlem uygulama biraz zaman sonra göz alışıyor zaten hem daha sağlıklı uzar.

O kadar yagi karistirarak kulllaninca tepkimeye falan girmiyor mu? Bitki cayinin bile karisik olani cok makbul degil. Sac kestirdikten sonra uzuyor yine. Hemen uzamasin ne olacak biraz da baska model denemis olursun.

2 yil once aralara attirdigim isiltilarin o lastik kivamindan kestirerek kurtuldum ben de. Boyle de begeniyorum ama uzun sacin havasi ayri. Tabii bakimli olcak.

Uclari cok kötü durmuyorsa kestirme bence. O kadar bakima da kirilmayiversin sac. Isi da uygulamiyormussun. Ben aldırıyorum uclardan sık sekil verdiğim icin. Sık yikiyorum saçlarımi bu da uzatiyor ama kurutuyor.

Yıpranan yerleri kestirmene gerek yok. Ben Hindistan cevizi yağı loreal mucizevi yağ argan yağı kullandm bide sinameki bemiks ampul badem yağı karışımını haftada bir yaptm hem sağlıklı uzatıyor hem yıpranan yerleri büyük oranda düzeltiyor

Genel yorumlar kestirmekten yana..gerçekten de lastik gibi uzuyor evet..kesim oluyor ama uzadikca Uçlar inceldikce yine esneyip kopuyor sac...

Dipten uzamasıni bekleyeceğim. .o sariyi atana kadar kafamdan. .o sarı yerleri gitmeden kurtulamam görünüyor. .dipler de beyaz ..tek renge boyatmam dibi..yine de sarı gider mi uzadikca .. bilmiyorum. .

Şu beyazlarim olmasa 1 sene nadasa bırakırdım. ..

Lütfen paylasimlarimizi yazalım. .o kuafor bütün emeğimi aldı bnden..nefret ettim kuaforleri. ..

Kuaforde bakım yaptırdım 3 kez iyi geldi ama o da kimyasaldir eminim..

Kabus gibiler valla.

Evet saclarınız uzamaz
benzer durumu ben de yasadım hala da yasıyorum
2 sene evvel yaptırdıgım ombre saclarımı resmen mahvetti
hala da etkısınden kurtulamadım
upuzun saclarım suanda kulak altımda
eşim eskiden sacların uzunken cok daha guzelmıssın dedı gecenlerde :)))

aynı bakımı ben de yapıyorum ama saclarım bildiğin keçe gbi oldu
kafamın ust kısmında dolasıyor bile

daha da kestırmem lazım

X