Yardim lütfen :) Tüp bebek Istanbul merkez önerileri

merve8750

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2023
1
1
1
29
Merhaba arkadaslar

Ilk veya ikinci tüp bebek tedavisinde hamile kalanlar istanbulda tüp bebek merkezi önerebilirmi? yurt disindan geldigim icin hic tanidigim yok bu islemi gören. Memorial sisli hastanesini düsündüm ama fazlasiyle kötü yorumlar var. Cok yardimci olmus olursunuz. Teseküürler :)

Merhaba arkadaslar

Ilk veya ikinci tüp bebek tedavisinde hamile kalanlar istanbulda tüp bebek merkezi önerebilirmi? yurt disindan geldigim icin hic tanidigim yok bu islemi gören. Memorial sisli hastanesini düsündüm ama fazlasiyle kötü yorumlar var. Cok yardimci olmus olursunuz. Teseküürler :)
Merhaba ilk tüp bebek denememde hamileyim 4 aylık olduk neredeyse :) doktorum REMZİ ABALI Bahçeci Fulya daydı kendi kliğini açtı Prof. Dr. Remzi Abalı | Kadın Hastalıkları ve Tüp Bebek Uzmanı buda web sitesi :)

Merhaba arkadaslar

Maslak Acıbadem Prof Yiğit Çakıroğlu benim doktorum çok memnunum.Bülent Tıraş hoca ile birlikte çalışıyorlar

beylikdüzü medicana selman hoca, ilk denememde pozitif sonuç aldım, iyi ve anlayışlı bir doktor

Merhaba arkadaslar

Acıbadem Atakent Turgut bey ile tedavi oldum ilk denemede tuttu 10 haftalık hamileyim şiddetle tavsiye ederim gerçekten işinin ehli bir doktor

Doc Dr Yasemin Çekmez tavsiye ederim çok iyi bir hekim kendisi işinde bir o kadar ciddidir şu an tüp bebek işlemlerini Acıbadem hastanesinde gerçekleştiriyor takip vs süreçleri kendi muayenehanesinde oluyor instagramdan inceleyebilirsiniz hesabını

Doc Dr Yasemin Çekmez tavsiye ederim çok iyi bir hekim kendisi işinde bir o kadar ciddidir şu an tüp bebek işlemlerini Acıbadem hastanesinde gerçekleştiriyor takip vs süreçleri kendi muayenehanesinde oluyor instagramdan inceleyebilirsiniz hesabını
Bayan doktor olması avantaj bakayım

Medipol Mega sgk anlaşmalı hastane Gonca yetkin Yıldırım kesinlikle tasiye ederim laboratuvarıda çok iyi 2.denemede hamd olsun gebeliği yakaladık

Acıbadem Atakent Turgut bey ile tedavi oldum ilk denemede tuttu 10 haftalık hamileyim şiddetle tavsiye ederim gerçekten işinin ehli bir doktor
Merhabalar ben Kasım'da transfer olucam Turgut bey 3. Doktorum ve artık korkuyorum siz memnun kaldınız mı ? Transfer için beni muayneye reglimin 6. Günü çağırdı tuhaf geldi ?

Back