- 17 Mart 2023
- 60
- 7
- 24
-
- Konu Sahibi kelebek232334
Biz 1 ay progeny m kullandık hamile kaldım 4 yıldır olmuyordu tüp bebek de denemiştik. Size umut olsun. Progeny çok etkili gerçekten. Eşim de ileri hız da düşmüştü en son. Ben de maxijuno kullandım. Dilerim size de nasip olsunArkadaslar yardim edin sperm ileri hiz az ve morfoloji 0 olup hamile kalan yokmu yardim edin bana 5 yillik evliyim yaş 23-30 asilama ve tup yptrmadik simdi progeny m ilacina basladik
Amin insallah allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bana umut verdin simdiBiz 1 ay progeny m kullandık hamile kaldım 4 yıldır olmuyordu tüp bebek de denemiştik. Size umut olsun. Progeny çok etkili gerçekten. Eşim de ileri hız da düşmüştü en son. Ben de maxijuno kullandım. Dilerim size de nasip olsun
Esinde sorun varmiydiBiz 1 ay progeny m kullandık hamile kaldım 4 yıldır olmuyordu tüp bebek de denemiştik. Size umut olsun. Progeny çok etkili gerçekten. Eşim de ileri hız da düşmüştü en son. Ben de maxijuno kullandım. Dilerim size de nasip olsun
Evet ileri hız düşüktüEsinde sorun varmiydi
Eğer ileri hızda sorun varsa erkekte mutlaka gynooseed jel kullanın ilişki sırasında. Spermleri sağlıklı şekilde rahme ulaştırıyor ben onu da denedim o ay kaldım. Vitamin ve jel ile oldu yaniAmin insallah allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bana umut verdin simdi
Evet onu 5 aydir kullaniyorum birgebeningunlugu 'nden. Peki rahim filmi cektirdinmi ben ypmadim dahaEğer ileri hızda sorun varsa erkekte mutlaka gynooseed jel kullanın ilişki sırasında. Spermleri sağlıklı şekilde rahme ulaştırıyor ben onu da denedim o ay kaldım. Vitamin ve jel ile oldu yani
2 yıl önce çektirmiştim ama mutlaka çektirin sonrasında kalan çok oluyorEvet onu 5 aydir kullaniyorum birgebeningunlugu 'nden. Peki rahim filmi cektirdinmi ben ypmadim daha
Merhabalar eşimin de morfoloji problemi vardı, morfoloji %1 idi sigarayı birakti, ilaç kullandı, beslenmesine dikkat etti morfolaji %2 olmuştu sonrasında hamile olduğumu öğrendimArkadaslar yardim edin sperm ileri hiz az ve morfoloji 0 olup hamile kalan yokmu yardim edin bana 5 yillik evliyim yaş 23-30 asilama ve tup yptrmadik simdi progeny m ilacina basladik
Peki ileri hareket nasildi ne kullandinizMerhabalar eşimin de morfoloji problemi vardı, morfoloji %1 idi sigarayı birakti, ilaç kullandı, beslenmesine dikkat etti morfolaji %2 olmuştu sonrasında hamile olduğumu öğrendim
İleri a+b %19 c 25 idi promen k , keçiboynuzu, yeşil sebze, kuruyemisPeki ileri hareket nasildi ne kullandiniz