YARDIM LUTFEN LUTFEN 🤲

mobidikK

Bir ömürlüğümm ♥♡
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2014
239
176
303
Arkadaşlar merhabalar bende 3 yıldır vajinusmus illetiyle uğraşanlardanım. Tedavi egzersiz hic bisey yapmıyoruz. Saldık resmen. Iliskilerimizde sürtünme yoluyla oluyor. Şimdi size sorum şu, benim adetlerim hep düzenli 1 gün bile sekmez esim sehir disindaydi baya bi 2 ay falan ılişkimiz olmadi, en son 1 hafta once eşimle bi sürtünme yoluyla ilişki yaşadık üstüme falan da boşalma falan olmadi. Ama adetim bugün 3 gün gecikti cok cok cok zor bi ihtimal ama böyle hamile kalınabilir mi sizce? Yaşayan var mi?
Umut fakirin ekmeği iste ne bileyim

3 yıl ilişkinizden ömrünüzden giden üç yul. Yazık değil mi evliliğinize. Hamile kalsanız nasıl doğuracaksınız sonrasında hangi pskolojiyle evliliği sürdüreceksiniz. Hamilelikden önce profosyonel bir yardım alın. Üç günde çözülebilecek bir sorun. Bende bir buçuk yıl ertelemedim. Keşke diyorum şimdi daha erken kabullenip tedavi olsaymışım. O üzüntü strese değmemiş çok basitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…