Yıllar önce bir kitap okumuştum. Çok sevmiştim ve etkilenmiştim. Şimdi görüşemediğimiz bir arkadaşımın kitabıydı. Ve şimdi kızımında okumasını istiyorum. Ama çatlıycam ne adını ne yazarını hatırlıyorum. Bu mesajı okuyan arkadaşlardan belki kitabı okuyan bilen vardır diye yardım istiyorum. İnanın bulursam çok mutlu olucam.
Kitabın konusu hafızamda kaldığı kadarıyla ;
Bir ailenin ikiz çocukları oluyor ikiside erkek. (ingiliz olabilirler) sağlık sorunu nedeniyle bebeklerden bir tanesinin sünnet vari bir operasyon geçirmesi gerekiyor. Ve yanlış operasyon sonucu çocuğun organına zarar veriliyor, mecburi cinsiyet değişikliği ameliyatı yapılıyor. Fakat çocuk büyüdükçe cinsiyetinin ne olup olmaması gerektiğinin ikilemini yaşıyor ve bir kaç ameliyat daha geçirmek durumunda kalıyor. Sonunda evlendiğini hayatının bir nebze düzene girdiğini falan hatırlıyorum.
Tam hatırlayamamam da çok ayıp ama çok çok zaman önceydi
Okuyan bilen varsa lütfen cevap yazsın. :Saruboceq:
Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar. alkisalkisalkis
Kitabın konusu hafızamda kaldığı kadarıyla ;
Bir ailenin ikiz çocukları oluyor ikiside erkek. (ingiliz olabilirler) sağlık sorunu nedeniyle bebeklerden bir tanesinin sünnet vari bir operasyon geçirmesi gerekiyor. Ve yanlış operasyon sonucu çocuğun organına zarar veriliyor, mecburi cinsiyet değişikliği ameliyatı yapılıyor. Fakat çocuk büyüdükçe cinsiyetinin ne olup olmaması gerektiğinin ikilemini yaşıyor ve bir kaç ameliyat daha geçirmek durumunda kalıyor. Sonunda evlendiğini hayatının bir nebze düzene girdiğini falan hatırlıyorum.
Tam hatırlayamamam da çok ayıp ama çok çok zaman önceydi
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Okuyan bilen varsa lütfen cevap yazsın. :Saruboceq:
Şimdiden çok teşekkürler arkadaşlar. alkisalkisalkis