Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar biraz önce farkettimki rahmimin içinden acayip şekilde kar renginde afedersiniz salep kıcamında bişeyler akıyor kokuyor ve pürtüllü bişeyler akıyo bilginiz varmı acaba.
aynayla baktım ama anlayamadım geceleri çok kaşıntım var zaten kasık ağrımda var acaba yumurtlama döneminde olurmu böyle belirtiler
aynayla bakınca beyaz bir sıvı geliyo devamlı ve sanki krem hani hafif kururya pürtüllü olur onun gibide bişey yarın dr gitcemde acaba acile mi gitsem şimdi
aynayla baktım ama anlayamadım geceleri çok kaşıntım var zaten kasık ağrımda var acaba yumurtlama döneminde olurmu böyle belirtiler
aynayla bakınca beyaz bir sıvı geliyo devamlı ve sanki krem hani hafif kururya pürtüllü olur onun gibide bişey yarın dr gitcemde acaba acile mi gitsem şimdi
arkadaşlar çok teşekkürler iç çamaşırımı hemen ütüyle ısıttım buhar yaptım banyo yaptım sıcak sıcak giyindim inş iyidir bu yöntem ama acayip kaşınmaya başladı yine
ya mantar neden olduki çok titizimdir okonuda yani acaba çok yıkıyorum ondanmı oldu yoksa günlük pedlerden mi
mantar dışında enfeksiyonda olmuş anlaşılan.neyse ilaçlardan sonra bişey kalmaz endişelenme.cipro mu verdi?antibiotik olarak.74 ytl çok pahalı?sanırım iltihaplanmış yada mantarın biraz daha ileri derecede olmuş.Farketmemişsin demek ilerlemiş.Antibiotiklerde zaıf düşürünce azmış iyice.çok geçmiş olsn.dr gittim fitil verdi tam 20 adet 25 mg antibiyotik verdi bitane daha bişi verdi ama ne bilmiyorum o bilmediğiminfiyatıda 74 tl allahtan şubatta değiliz yoksa cepten verirdik.
ayrıca hepinize tek tek teşekkür ederim o gün çok korkmuştum.