yardım lütfen kar rengi akıntı

bebisim52

Tüm varlığım kızımmm...
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2007
5.054
245
arkadaşlar biraz önce farkettimki rahmimin içinden acayip şekilde kar renginde afedersiniz salep kıcamında bişeyler akıyor kokuyor ve pürtüllü bişeyler akıyo bilginiz varmı acaba.

bilgi olarak şunu söyleyebilirim akıntın var..........bunun için doktor bana fitil vermişti.....ama ilk olarak doktora git mantar falan mı var acaba?

arkadaşlar biraz önce farkettimki rahmimin içinden acayip şekilde kar renginde afedersiniz salep kıcamında bişeyler akıyor kokuyor ve pürtüllü bişeyler akıyo bilginiz varmı acaba.

kaşıntında var mı ?Mantar enfeksiyonu geçiriyosun büyük ihtimalle.Aynayla bakabilirsen bak içerisi pamucak gibi beyaz olmuş mu;?Daha içerdeyse göremezsin zaten.

Canesten fitil alabilirsin eczaneden.Hamile falan değilsen güvenle kullan bir tane fitil yeterli olur büyük ihtimalle.Ama ileri düzeyde bişeyse sana ve eşine hap verebilir.Ve bu arada ilişkiye girmeki cabuk geçsin.eşinede bulaşmasın yoksa ondan tekrar sana geçer:)

Son düzenleme:
aynayla baktım ama anlayamadım geceleri çok kaşıntım var zaten kasık ağrımda var acaba yumurtlama döneminde olurmu böyle belirtiler

aynayla bakınca beyaz bir sıvı geliyo devamlı ve sanki krem hani hafif kururya pürtüllü olur onun gibide bişey yarın dr gitcemde acaba acile mi gitsem şimdi

aynayla baktım ama anlayamadım geceleri çok kaşıntım var zaten kasık ağrımda var acaba yumurtlama döneminde olurmu böyle belirtiler

aynayla bakınca beyaz bir sıvı geliyo devamlı ve sanki krem hani hafif kururya pürtüllü olur onun gibide bişey yarın dr gitcemde acaba acile mi gitsem şimdi

devamlı ise ve kaşıntı da başlamışsa hemen önlemini al,mantar başlangıcı olabilir....

zaten çok az kaşıntı oluyodu ama ocak 1 de eşimle ilişkiye girmiştik adetim 2 gün önce bitmişti hani çocuk için işte o günden sonra resmen yanıyo kaşınıyodu yani 1 hafta bile olmadı o zaman acile gitmeme gerek yok yarına kadar sabredim dr gidim kültür verim saolun arkadaşlar

hayatım mantar olmuşsun acillik bir durumun yok.Ama istersen dr git.Gidemicek durumdaysan.Dediğim gibi eczaneden Canesten fitil al.gece yatarken iyice derine at.Ertesi gün eriyip dışarı akacak ve içeriyi tamamen temizleyecektir.2 gün bekle fitilden sonra şikayetin devam ederse bir fitil daha kullan tamamen temizlenecektir.Bu arada eczaneden eşin ve kendin için bu fitili destekleyecek bir hap al.( oral trikomonasit )eczane tavsiye edecektir.Endişelenecek bir durum değil.

Son düzenleme:
jinekolojik muayenede dr hemen farkeder mantarı zaten.Kültür falan vermene gerek yok.Tek fitillik işin var:)

arkadaşlar çok teşekkürler iç çamaşırımı hemen ütüyle ısıttım buhar yaptım banyo yaptım sıcak sıcak giyindim inş iyidir bu yöntem ama acayip kaşınmaya başladı yine

ya mantar neden olduki çok titizimdir okonuda yani acaba çok yıkıyorum ondanmı oldu yoksa günlük pedlerden mi

arkadaşlar çok teşekkürler iç çamaşırımı hemen ütüyle ısıttım buhar yaptım banyo yaptım sıcak sıcak giyindim inş iyidir bu yöntem ama acayip kaşınmaya başladı yine

mantar enfeksiyonlarında sıcak ve nem iyi değil hayatım.Daha çok hijyen ve kuruluk gerekir.Günlük ped kullan gecene kadar kuru kalsın çamaşırın.ve sık sık değiştir.Duramayacak gibiysen bir fitil al nöbetçi eczaneden.Ama hamilelik gibi bir durumun söz konusu ise ilk üç ay kullanılmamalı bu fitiller.Mümkün olduğunca temiz ve kuru tut canım.

ya mantar neden olduki çok titizimdir okonuda yani acaba çok yıkıyorum ondanmı oldu yoksa günlük pedlerden mi

çok fazla yıkamak ve şampuan vs gibi malzeme kullanmak tetikler.Vajinal dengeyi bozar.Tabiki her tuvalete gittiğinde yıka ve kurula.nemli bırakma ve pamuklu çamaşır giymeye özen göster.temizlik vs ile alakalı diil pek.Günlük pedlerde bazı kişilerde allerji yapıp mantara cevirebiliyo.Yeni çıkan pamuksu yüzey olanlardan kullanmanı tavsiye ederim.Mantar herkeste olabilir.İlerdede tekrarlayacaktır.Bazen kullandığımız bir antibiyotik bile mantar enfeksiyonlarını tetikleyebilir.Normal bir durum.Ancak mantarlıyken eşinle ilişkiye girdiysen beraber tadavi olmanız gerek.Çünkü yeniden sana geçecektir.Ya canestenin kremini sürebilir yada dediğim gibi bir hafta süreyle beraber hap kullanırsınız uzun süre tekrarlamayacaktır.

evet cnm ilişkiye girdik iki kez birde böbrek taşım vardı ve böbreğim zarar görecek derecede iltihaplanmıştı iki tane antibiyotik kullandım zaten yaklaşık olarak bronşit böbrek için çok antibiyotik kullandım tam 6 tane farklı antibiyotik heralde ondan oldu biraz önce uzman tv den dinledimde

dr gittim fitil verdi tam 20 adet 25 mg antibiyotik verdi bitane daha bişi verdi ama ne bilmiyorum o bilmediğiminfiyatıda 74 tl allahtan şubatta değiliz yoksa cepten verirdik.

ayrıca hepinize tek tek teşekkür ederim o gün çok korkmuştum.

dr gittim fitil verdi tam 20 adet 25 mg antibiyotik verdi bitane daha bişi verdi ama ne bilmiyorum o bilmediğiminfiyatıda 74 tl allahtan şubatta değiliz yoksa cepten verirdik.

ayrıca hepinize tek tek teşekkür ederim o gün çok korkmuştum.
mantar dışında enfeksiyonda olmuş anlaşılan.neyse ilaçlardan sonra bişey kalmaz endişelenme.cipro mu verdi?antibiotik olarak.74 ytl çok pahalı?sanırım iltihaplanmış yada mantarın biraz daha ileri derecede olmuş.Farketmemişsin demek ilerlemiş.Antibiotiklerde zaıf düşürünce azmış iyice.çok geçmiş olsn.

Kıslar aynı akıntı bende de var ama kaşıntı yok yani sanırım amntar değil,
Peki bende ki ne:KK43:((
Kafam karıştı şimdi?

canım bazen kaşıntı olmayabilirmişte uzman tv de anlatıyor dr. googlden girersen iyi olur dinlersin.

X