• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama yardım lütfen.. hangi renk hangi boya??

ayprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2010
29
0
86
$Görünt007.jpg

$Görünt008.jpg

$Görünt009.jpg

$Görünt011.jpg

$Görünt077.jpg

$Görünt086.jpg

$hilaryduffbrunette.jpg

saçımı 2 hafta önce boyamıştım dipler biraz daha açık oldu daha önce saçımda boya olmamasına rağmen. hilarry duffın saç rengini elde etmek istiyorum hengi renk ve hangi markayla boyamalıyım? lütfen yardım edin cvplarınızı fikirlerinizi bekliyorum şimdiden çok tşk..

şuan aynı durumlardayız cnm benmkide böyle oldu yaa :((( daha dün boyadım :(( bende bu tonlarda bşey istiyodm ama olmadı :( nsl düzelicek (

ay pardon hillarynin sarı saçı sanıyodum,bu ton için çikolata karamele boyat

çok tşk ederim zahmet edip cvp verdiğin için.. lorealin casting serisindeki çikolata karamelden mi bahsediyorsun? onu boyadığımda turuncumsu birşey olmasın hillaryin bu saç rengi harika.. birde bu saç rengine tutar mı?

çok tşk ederim zahmet edip cvp verdiğin için.. lorealin casting serisindeki çikolata karamelden mi bahsediyorsun? onu boyadığımda turuncumsu birşey olmasın hillaryin bu saç rengi harika.. birde bu saç rengine tutar mı?

tutar,evet turuncu oluyor ama kötü kuaförlerde,iyi bir kuaföre yaptırırsan tam tutturursun.

ence o dediğin çikolota karamelle altın sarısını karıştır biraz açsın saç rengini

altın sarısı dediğin rengi hangi markadan alayım onuda mı loreal alayım? birde o altın sarısını tüp boya olarak alsam nasıl olur tabi hangi marka üp boyayı önerirsin? oranlamayı nasıl yapayım? kusura bakma çok soru sordum fikirini paylaştığın için de ayrıca çok tşk edrm:)

canım saçın şu an boyalı olduğu için bundan açık bir renge boyayamazsın, yani sarı tonları için. ama resindeki renge ben yaklaştım diyebilirim. garnierin 7.0 kumral ve ve fındık kabuğunu karıştırdım önce biraz koyu oldu ama akınca bu rengi aldı. ama benim açık renkti baya. senin biraz daha koyu kumralı yoğun tutup biraz sıcak bir renk (fındık kabuğu, altın karamel gibi) karıştırırsan elde edersin diye düşünüyorum.

canım saçın şu an boyalı olduğu için bundan açık bir renge boyayamazsın, yani sarı tonları için. ama resindeki renge ben yaklaştım diyebilirim. garnierin 7.0 kumral ve ve fındık kabuğunu karıştırdım önce biraz koyu oldu ama akınca bu rengi aldı. ama benim açık renkti baya. senin biraz daha koyu kumralı yoğun tutup biraz sıcak bir renk (fındık kabuğu, altın karamel gibi) karıştırırsan elde edersin diye düşünüyorum.

çok tşk ederim cnm ilgilenip cvp yazdığın için. bende saçımı garnierla boyamıştım güzel bi boya ben çok sevdim dediğin gibi de yapabilirim de saçlarım turuncu olur diye korkuyorum bn sadece kumral olsun istiyorum:) yavaş yavaş da olsa ulaşırım inş.:)

Back