- 11 Şubat 2022
- 173
- 208
Teşekkürler sağolunÇok teşekkürler sizede çok geçmiş olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler sağolunÇok teşekkürler sizede çok geçmiş olsun
Bende de oldu hamileyken ama östorejen kaynaklı genelde görülür hamilelikte yaygın yaniMerhaba Hanımlar,
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama bu tip konular kendi başlığında görülmüyor pek sanki. Zor durumda olduğum için acil buraya yazdım.
Hamileyim, son 2 aydır ellerimin üzeri aşırı kuru ve kırmızı. Doktora gittim atopik cildin var dedi. Bephanten, Ecowell, Bioderma ve Cerave ürünlerini kullandım. Yok geçmiyor bir türlü. Ellerim yanıyor su değse bile. Kaşıntı da oluyor. Artık dayanamadım. Bir taraftan enfeksiyon ile uğraşıyorum bir de bu çıktı geçmiyor.
Bunu yaşayan var mı yardımcı olur musunuz?
Yaa çok teşekkür ederimBende de oldu hamileyken ama östorejen kaynaklı genelde görülür hamilelikte yaygın yani
Hormonal dengesizlik düzelince geçiyor
Elnizde hafif bir kızarıklık var kurulduktan kaynaklı atopik döküntü tahrislemis.benim ellerimde egzama var kuruluk kanama çatlama böyle kizariklik ne ararsanız vardı. Hatta buraya konu açtım bazı tavsiyeler aldım bazisini denedim.biseye yaramadı bendede bulunduğun şehrin en iyi dermotologa gittim iki ay ne verdiyse krem denedim olmadı.hayat kalitem düşmüştü artık.inanin çare arıyordum dayanilacak gücüm kalmamıştı bu u çekmeyen anlamaz.allaha bin şükür çare buldum ve ellerim şua n çok iyi düzeldi.insalh sizde cm bulursunz.uruni merak edip sorarsanız özelden yazarımEvet sadece elimin üzerinde kuru kuru böyle yara gibi oldu neredeyse, fotoğrafta açık çıktı bu görünenden biraz daha kızarık
Ayyy yazıyorum hemen, başka dermatoloğa da giderim danışırım ama çok merak ettim. Çok teşekkür ederimElnizde hafif bir kızarıklık var kurulduktan kaynaklı atopik döküntü tahrislemis.benim ellerimde egzama var kuruluk kanama çatlama böyle kizariklik ne ararsanız vardı. Hatta buraya konu açtım bazı tavsiyeler aldım bazisini denedim.biseye yaramadı bendede bulunduğun şehrin en iyi dermotologa gittim iki ay ne verdiyse krem denedim olmadı.hayat kalitem düşmüştü artık.inanin çare arıyordum dayanilacak gücüm kalmamıştı bu u çekmeyen anlamaz.allaha bin şükür çare buldum ve ellerim şua n çok iyi düzeldi.insalh sizde cm bulursunz.uruni merak edip sorarsanız özelden yazarım
Çok teşekkğr ederim. Gittiğim doktor da atopik dermatit dedi sanırım egzamaya benziyormuş bu hastalık da. Şimdi bir de covid oldum elimdeki sorun aklıma bile gelmiyor şuan. Allah herkesi hastalıktan korusun ablanıza da çok geçmiş olsunEgzama olmasın? Benim ailemde de yaygın hastalık egzama,su değse bile açıyor. hele limona falan hiç dokunamiyorlar. Ablam mesela eline bol krem sürüp lateks eldiven takıyor,öyle geziyor egzaması azdiginda geçmiş olsun
Merhaba benim de ellerim aynı şekilde. Nasıl geçti acaba ?benim de bu şekildeydi diğer arkadaşlar karaciğer ile ilgili bir sorun olabilir demişler dilerseniz öncesinde mutlaka bir tahlil yaptırın. Tahlillerinizden sonra kullandığım ürünü paylaşayım sizinle
Eki Görüntüle 3014121
merhaba, bir markanın ampul şeklinde kenevir tohumu yağını kullandım. cannabis oil olarak geçiyor. Marka adını paylaşmam yasak mı bilemiyorum ama dilerseniz özelden atayımMerhaba benim de ellerim aynı şekilde. Nasıl geçti acaba ?