• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen? Hamile miyim acaba

sitare25

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2021
54
32
38
28
D6DD4811-53E2-42D4-B364-618444D28555.webp

Arkadaşlar merhabalar. Bu sabah bi test yaptım. İlk bir dakika için de bu hale geldi. Evlendiğimden beri yaptığım ilk testim. Eğer olursa ilk gebeliğim olacak. Biraz heyecanlıyım açıkcası. Köy de yaşıyorum sadece pazartesi günü aşağıya inebiliyorum. Kan testi için daha çok var. Ama o zamana kadar umut tasımalı mıyım sizce? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim ☺️

Genelde ikinci çizgi çıkınca hamile diyorlar ama siz emin değilseniz kan testi yaptırın 🤷‍♀️

Eki Görüntüle 2857650
Arkadaşlar merhabalar. Bu sabah bi test yaptım. İlk bir dakika için de bu hale geldi. Evlendiğimden beri yaptığım ilk testim. Eğer olursa ilk gebeliğim olacak. Biraz heyecanlıyım açıkcası. Köy de yaşıyorum sadece pazartesi günü aşağıya inebiliyorum. Kan testi için daha çok var. Ama o zamana kadar umut tasımalı mıyım sizce? Bilenler yardımcı olursa çok sevinirim ☺️
Hayirli olsun sağlıkla kucağınıza alın insallah. Darısı isteyenlerin basina

Eki Görüntüle 2857650
Valla benimde bildiğim kadarıyla hamilesin ama boşa umutta vermek istemem regl geciktimi?

Eki Görüntüle 2857650
hamilesin hemde baya belirgin yani pazartesiye belki kese bile görünür direk doktora git gözükmezse kan verirsin

Valla benimde bildiğim kadarıyla hamilesin ama boşa umutta vermek istemem regl geciktimi?
Evet gecikti. Bat16 mayıstı. Her gün adet olacağım gibi bekledim öyle ağrım vardı günden güne azaldı. Eşimden istedim test alsın diye bi tanecik almış o da. Bu sabah yaptım böyle çıktı. İnşallah doğru sonuçtur

Teşekkür ediyorum inşallah. Allah tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin 🙏🏻
Benimde adetime 7 gün var awox marka erken gebelik testi yaptim böyle 2.cizgi silik çıktı. Şimdi adet günümü iple çekiyorum

Eklentiler

• 20210526_113442.webp
    20210526_113442.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 31
Evet gecikti. Bat16 mayıstı. Her gün adet olacağım gibi bekledim öyle ağrım vardı günden güne azaldı. Eşimden istedim test alsın diye bi tanecik almış o da. Bu sabah yaptım böyle çıktı. İnşallah doğru sonuçtur
Ohoo bencede hamilesin sen 🤗 Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin🌺

Eki Görüntüle 2857650
Ben buradayım diyor daha ne desin😍 gözünüz aydın çok sevindim .Darısı biz olmayanlara hayırlısıyla inşAllah 🤲🏻

Eki Görüntüle 2857650
Hayırlısı olsun inşallah çok net yani olduğu. Umarım sağlıklı bir şekilde gelişir ve kucağınıza alırsınız 🥰

Ben buradayım diyor daha ne desin😍 gözünüz aydın çok sevindim .Darısı biz olmayanlara hayırlısıyla inşAllah 🤲🏻
Ah inşallah amin amiin hep dua ediyorum allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bir şekilde nasip etsin diye 🥰🥰 bu arada sizi hatırladım tiniminihaniimm 😍 ben vajinusmusla mücadele ederken desteğiniz çok büyük bana büyük minnet borçluyum size 🥰

Back
X