Erkek İnfertilitesi yardım lütfen eşimin spermiogram tahliline yorum

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

e1m1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2014
10
1
Kızlar doktorlar bende kafa bırakmadı biri diyo bu degerler normal biri diyo dusuk tüp bebek yapın biri diyo az ama bu değerlerin altındaki bile hamile kalan var bekleyin. 2 yıldır bebis istiyoruz.bende bır sorun yok bırkez aşılama oldum tutmadı 2 ay sonra kendiliğinden oldu ama o da kimyasal gebelikmiş yaklaşık 8 aydır bekliyoruz ama hala bebiş yok
Renk:Opak
Ph:7.5
miktar:1
Likefaksyön süresi:25 dk
sperm sayisi:56 milyon
Konsantrasyon +3+4 prgsv Hz ve norm morflj sperm:12 milyon
Sperm motilite indeksi:118
+3+4 progresiv hızlı Sperm:%21
Yavaş hareketli Sperm:%29
Hareketsiz sperm:%50
Likefaksyön sonu aktivite:%21
1 saat hareketlilik:%18
2 saat hareketlilik:%14
Normal morfoloji:%18
Oval baş:%18
Küçük büyük baş:%77

canım benim eşimin değerleri bundan daha düşükken hamile kaldım ben..taabiki tıbbın tüm nimetlerinden faydalanmak lazım ama emin ol şu sonuçlar kesinlikle o kadar kötü değil,sadece hızı biraz daha yükseltmek lazım.moralinizi yüksek tutun,duanızıda eksik etmeyin,işallah kavuşacaksınız bebişinize..

Saol canım yorum için yüreğime su serptin inşallah sağlıkla büyütürsun bebeğini zaten beni ayakta tutan tek şey dua herhangi bir ilaç yada kür filan kullandın mi bu süreçte

daha öncede yazmıştım zaten ben mesajlarımda kullandıgım kürü.badem,bal ve keciboynuzu pekmezi (ikisinin de gerçegi olsun ama) antepfıstıgı,fındık,ve bu konuyla ilgili bazı baharatlar(şimdi tam hatırlamıyorum ama dediğim gibi eski mesajlarımda yazıyor bi bak istersen) karıştırıp macun haline getirdim ve eşim her sabah bir kaşık yedi ayrıca trental kullandı eşim..

X