Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdiden böyle yapıyorsa işin zor valla bırak gelmesin kendi keyfine bak eğer hiç olur yani yoksa hiç çekme elalem ne der deme ileride pişman olmaktansa şimdi bırakıp rahat etmek daha iyi
Annemle tartışması oldu o yüzden yüzünü görmek istemiyorum dedi annem sinirle hatalı bi cümle ama faturası bana kesiliyorNeden gelmiyor kına gecene?
O kına dünürünün değil, gelininin kınası, fevri bir çıkış olmuş.Annemle tartışması oldu o yüzden yüzünü görmek istemiyorum dedi annem sinirle hatalı bi cümle ama faturası bana kesiliyor
Evet ama korkum annem de buna tepki gösterip her şeyi bozarsa diye korkuyorumgelmezse gelmesin
gelmemek onun ayıbı. ortamı bozmak annenizin ayıbı. ayıp ayıpla kapanmaz yani.Evet ama korkum annem de buna tepki gösterip her şeyi bozarsa diye korkuyorum
Ah ah ne doğru dediniz aynen işte öyle bi anlasalargelmemek onun ayıbı. ortamı bozmak annenizin ayıbı. ayıp ayıpla kapanmaz yani.
Bi bilsem beni dinlemez diyo yahu seni değil de beni mi dinleyecek sankiYa cnmcim iyi de nisanlinda destek vermiyorsa bu evlilikte bi oraya bi buraya savrulup durucaksin. Sebeb nedir yani boyle onemli gunde herkeste bi afra tafra..
Hadi annenleri gectim nişanlinda yaninda degilse bu işler ne olacak..