• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım lütfen el atın

Omnb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2019
8
2
36
36
Merhaba sıkıntım şu kona düğün yakında ve iki aileden anneler anlayamamakta ve kayınvalidem kınama gelemeyeceğini söylemiş annem bilse bu durumu çok kötü olur napıcam ben nasıl ikna etçem nişanlim pek desteği yok bana tek başıma kala kaldım

Şimdiden böyle yapıyorsa işin zor valla bırak gelmesin kendi keyfine bak eğer hiç olur yani yoksa hiç çekme elalem ne der deme ileride pişman olmaktansa şimdi bırakıp rahat etmek daha iyi

İyi bir insan aslında rica ettim lütfen dedim ama bilmiyorum işte:(((;(

Şimdiden böyle olmaz. Gelmeme sebebi ne?
Nişanlınızın desteği olmaması da düşündürücü.
Büyük sözü dinleyin, erteleyin, olanlara göre gerekirse iptal edin.

Nişanlın uğraşmıyorsa sen de tek başına çırpınma hem kayınvaliden de ne olursa olsun kınaya gelmiycem dememeliydi çocukluk etmiş

Ev kurmak zordur özellikle Nisan nikah dönemlerinde hep bu tarz olaylar olur.. nisanlindan destek iste önce o annesi ile konuşsun olmaz derse önemsemeyen biri demektir bunu aklında onun karakteri ve her zaman bu şekilde davranacağı olarak tut. Daha sonra sen git kaynananla konuş tekrardan annen ne dedi bilmiyorum ama gerekirse onun adına özür dile ve ZeynepNihal in dediği gibi o annemin değil benim kinam sizler sadece benim konugumsunuz sana değer verdiğim için tekrar tekrar çağırıyorum bak böyle bir günde kırma beni de.. eğer hala yok derse ne olsa gelirdin diye sor ona göre annene git ona da kaynananın kırıldığını bence onunla bir konuşması gerektiğini soyle sadece. Bu tür durumlarda bazen her şeyi herkese söylememek ve olayı yüzeysel halletmeye çalışmak gerekiyor.. annenin karakterini bilmiyorum sadece kızgın bir anneye nasıl davranilsa diye düşündüm kendi annemi göze alarak

gelmezse sizi ayıplamazlar ki damadın annesi yok.. bu oğluna karşı da ayıp.. bence siz karısmayın ve kendinize odaklann .. kadn oğlunu da temsil ediyor.. benmde nişanma halam gelmeyecekti hatta bana sinirlendi resim çektirmeyecekti hiç umursamadım açıkçası .. takısını taktı resim çekildi fln 1 tane resmi var ;) koskaca nişanda ;) annemn bir sürü..
millet gelmeden hala gel masada çekilelim dedim eee ben resimlerde kötu çıkıyorum dedi hiç ses etmedim gittim buyuk halama söyledim hala gel diye o da hemen koşa koşa geldi :) nişan bitmiş benm resmm yok diyo eee baslamadan gel dedim kötu çıkıyorum dedin dedim bişy demıyor .. bazen sallayın yaa çok takmayın..

Ya cnmcim iyi de nisanlinda destek vermiyorsa bu evlilikte bi oraya bi buraya savrulup durucaksin. Sebeb nedir yani boyle onemli gunde herkeste bi afra tafra..
Hadi annenleri gectim nişanlinda yaninda degilse bu işler ne olacak..

Ya cnmcim iyi de nisanlinda destek vermiyorsa bu evlilikte bi oraya bi buraya savrulup durucaksin. Sebeb nedir yani boyle onemli gunde herkeste bi afra tafra..
Hadi annenleri gectim nişanlinda yaninda degilse bu işler ne olacak..
Bi bilsem beni dinlemez diyo yahu seni değil de beni mi dinleyecek sanki

Back