yardım lütfen çok kötüyüm

canım tebrikler allah tamamına erdirsin darısı biz isteyenlerinde başına değerin gayet iyi hiç korkma hamilesin canım tadını çıkar

arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler bugün sonucu aldım çok şükür hamileyim RABBİM İNŞALLAH tamamına erdirsin ve isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah

:teytey::dance::teytey::dance:
Dedim ben sana üzme tatlı bebişini diyee.Neyse sonu mutlu oldu ,böyle de devam eder inşallah.Gözümüz aydın,hayırlı olsun.:nazar:

canım tebrikler çok sevindim...allah sağlıcakla kucağınada almayı nasip etsin inşallah... artık olumlu düşünmeye çalış canım... stres yapma biliyorsun stres baş düşmanımız... ne güzel bak herşey yolunda gidiyor maşallah....:nazar: :nazar: inşallah bir dahaki testlerde bu değer kat be kat arta canım benim.... a.s.

inşallah arkadaşlar ALLAH hepinizden razı olsun hiç yalnız bırakmadınız beni en başından beri inşallah ALLAHIM hepimizin dualarını kabul eder ama genede korkuyorum işte sibelce filan geliyor aklıma 3 ayı bitirene kadar çok sevinemicem her halde bende bide haşimato trioidi varya ondanda korkuyorum biraz ama RABBİM hepimizin umduklarına nail eylesin korktuklarımızdanda emin eylesin inşallah

inşallah arkadaşlar ALLAH hepinizden razı olsun hiç yalnız bırakmadınız beni en başından beri inşallah ALLAHIM hepimizin dualarını kabul eder ama genede korkuyorum işte sibelce filan geliyor aklıma 3 ayı bitirene kadar çok sevinemicem her halde bende bide haşimato trioidi varya ondanda korkuyorum biraz ama RABBİM hepimizin umduklarına nail eylesin korktuklarımızdanda emin eylesin inşallah

Sadece 3 ay bitene kadar değil,tüm hamilelik boyunca tehlike var.Tam atlattım artık diyorsun bu kez erken doğum tehlikesi yakana yapışıyor.Ve bunlar bizlerde de normal hamişlerde de var.Neyapalım biz elimizden gelen özeni gösterelim gerisi Allah'a kalmış.İnşallah korktuğun gibiolmaz sağlıklı bir hamilelik geçirirsin:1hug:

X