yardım lütfen çok kötüyüm

ayxixxsxxixxgxxixm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2008
244
9
45
kızlar yaa bu gün transferimin 10, günü cumartesi tahlile gitcektim ama benim dünden beri karnım midem ve yan boşluklarım böbrek tarafları acayip gerildi ve şiş hareket ettikçede ağrı oluyor gece hiç uyuyamadım sırt üstü yatıyorum kasılıyor yan dönüyorum batıyor ağrıyo nefes bile alamadım çok korktum yaa bebeği bile tutmuşmudur diye düşünemez oldum sabah dr aradım yarın gel bakalım dediler korkuyorum ya acaba yumurta toplamada iç organlarıma zarar mı verdiler diye çünkü narkozdan uyanınca çok ağrım olmuştu sizlerde böyle sorunlarla karşılaşan oldumu arkadaşlar lütfen yardımcı olun yarına kadar .bu arada 26 yumurta toplamışlar 3 tane yerleştirdiler

kızlar yaa bu gün transferimin 10, günü cumartesi tahlile gitcektim ama benim dünden beri karnım midem ve yan boşluklarım böbrek tarafları acayip gerildi ve şiş hareket ettikçede ağrı oluyor gece hiç uyuyamadım sırt üstü yatıyorum kasılıyor yan dönüyorum batıyor ağrıyo nefes bile alamadım çok korktum yaa bebeği bile tutmuşmudur diye düşünemez oldum sabah dr aradım yarın gel bakalım dediler korkuyorum ya acaba yumurta toplamada iç organlarıma zarar mı verdiler diye çünkü narkozdan uyanınca çok ağrım olmuştu sizlerde böyle sorunlarla karşılaşan oldumu arkadaşlar lütfen yardımcı olun yarına kadar .bu arada 26 yumurta toplamışlar 3 tane yerleştirdiler

canım yumurta toplamadan sonra ağrın olması cok normal benimde cok olmustu ilkinde 20 tane yumurta cıktı cok ağrım oldu 2. sinde 12 tane cıktı biraz daha hafif gecti nekadar cok yumurta toplanırsa okadar cok ağrın oluyor senden daha da cok cıkmıs cok ağrın olması normal canım ama suan ki ağrını bilemiyorum benimde ağrılarım oldu transferden sonra ama adet sancısı gibi bide bel ağrım olmustu bukadar şiddetli olmadı yarın hemen doktora git bence canım. Allah şifa versin insallah ii sonuclar alırsına.s.

inşallah arkadaşlar ama bu kadar gerginlik ve ağrıdan bebek bile tutunamaz herhalde iyice karamsarlığa düştüm ben yaaaa
yarın bi gelse sonucu bi alsak hayırlısı ile ondan sonra ağrı filan takmam herhelde dua edin ne olur

inşallah arkadaşlar ama bu kadar gerginlik ve ağrıdan bebek bile tutunamaz herhalde iyice karamsarlığa düştüm ben yaaaa
yarın bi gelse sonucu bi alsak hayırlısı ile ondan sonra ağrı filan takmam herhelde dua edin ne olur

İnsallah hayırlı haberler alırsın canım, yarın ii haberlerini bekliyorum buraya yazarsan sevinirim. Allah yardımcın olsun.

inşallah bu ağrılar hamişliğin belirtileridir canım.
yarın güzel haberlerini bekliyoruz.inşallah herşey güzel olur.

selam

herşeyden önce umarım pozitif sonuçla dönersin.
ve geçmiş olsun.İlk yumurta toplanmasında bende inanılmaz ağrılar olmuştu.27 tane yumurta toplandı.Sanırım yeterli su içmedin yada düzensiz su aldın tedavi boyunca ve toplanmadan sonrada aynısını yaptın .Bel ağrısı ,böbrek ağrısı .şişlik olmuştu bende hatta sanki göysümün içinde bir hançer var ve içeriye girdikçe nefes alamıyorum. nefes almak bile bir acı idi. Narkozdan uyundığımda hayatımda bu kadar büyük bir vücud ağrısı hissetme miştim.
bunlar geçiyor ,fakat bu ağrılar bebek tutunup tununmadığını belirtisi değil , dinlenmen ve su içmen gerekiyor. arada yanma falanda olduysa bunu lütfen dr bildir.

selam

herşeyden önce umarım pozitif sonuçla dönersin.
ve geçmiş olsun.İlk yumurta toplanmasında bende inanılmaz ağrılar olmuştu.27 tane yumurta toplandı.Sanırım yeterli su içmedin yada düzensiz su aldın tedavi boyunca ve toplanmadan sonrada aynısını yaptın .Bel ağrısı ,böbrek ağrısı .şişlik olmuştu bende hatta sanki göysümün içinde bir hançer var ve içeriye girdikçe nefes alamıyorum. nefes almak bile bir acı idi. Narkozdan uyundığımda hayatımda bu kadar büyük bir vücud ağrısı hissetme miştim.
bunlar geçiyor ,fakat bu ağrılar bebek tutunup tununmadığını belirtisi değil , dinlenmen ve su içmen gerekiyor. arada yanma falanda olduysa bunu lütfen dr bildir.

canım çok sağ ol bilgilerin için doğru söylüyosun çok su içemedim normaldede çok sıvı tüketmem güne bir buçuk en fazla 2 içtim ve aynın dediklerini yaşıyorum belki birazda fazlasını gene doğru dürüst uyuyamadım ne tarafa yatcağımı şaşırdım kasılıp kaldım bakalım 9,30 da gidicem hastaneye bebekten zaten ümidim yok kendi sağlığım bozuldu şu an bu daha önemli çünkü 2 gündür neler çektim RABBİM kimseye yaşatmasın hayırlısı ile sağlıkla versin bebekleri inşallah

arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler bugün sonucu aldım çok şükür hamileyim RABBİM İNŞALLAH tamamına erdirsin ve isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah

arkadaşlar destekleriniz için teşekkürler bugün sonucu aldım çok şükür hamileyim RABBİM İNŞALLAH tamamına erdirsin ve isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin inşallah

:dance:
çok güzel haber bu ,tebrikler ve allahım hayırlısı ile kacaklamana nasip etsin.
şimdi düzenli su iç ve bol protein almaya dikkat et.
Güzel hamiş anne biraz dinlensin.

sağ olun arkadaşlar inşallah her şey yolunda gider pazartesi tekrar test yapıcaz inşallah iki üçe katlar bugün 136 çıktı şimdiden onun stresi başladı ya yüksalmesse diye hiç bir şey hissedemiyorum şu an sadece her arayana ağlıyorum ALLAHIM hepimize yardımcı olsun darısı bütün isteyenlere inşallah

Tebrik ederim canımm çok sevindim
bundan sonra üzülmek strese girmek yok oldu mu
kendine dikkat et :1hug:

sağ olun arkadaşlar inşallah her şey yolunda gider pazartesi tekrar test yapıcaz inşallah iki üçe katlar bugün 136 çıktı şimdiden onun stresi başladı ya yüksalmesse diye hiç bir şey hissedemiyorum şu an sadece her arayana ağlıyorum ALLAHIM hepimize yardımcı olsun darısı bütün isteyenlere inşallah

tebrikler canım.hayırlı olsun.değerin gayet güzel :nazar: inşallah yükselicek.moralini yüksek tut.bebişini üzme canım.çok öpüyorum . a.s.

canım çok sevindim.:nazar::nazar:tebrikler.
bak gördün mü sonucun pozitif.boşuna üzdün kendini.
inşallah bundan sonra herşey yolunda gider ve bebişini sağlıkla kucağına alırsın.bebişine ve kendine çok iyi bak.
inşallah darısı başımıza.a.s.

X