merhaba ben 19 yaşındayım. ve erkek arkadaşımla istemediğim bişey yaşadım:S neyse sonra ben çok panik oldum hamile kalır mıyım diye bi 15 gün gecikme yaşadım sonra adet oldum. tabi adet olana kadar da 3 kere idrardan gecelik testi yaptım hep negatif çıktı. adetim biter bitmez doktora gittim tabi hala gebelik şüphem var diyemedim adet gecikmesi dedim. ultrasonla kasıklarıma baktı sorun yok dedei hormon tahlili istedi pregesteron fsh filan onlarda da sorun yok dedi. ancak benim karnım şiş çok halsizim kendimi kötü hissediyorum hamile olabilir miyim? ya da olsaydım doktor o tahlillerden ultrasondan anlar mıydı:S çok panik stres dolu günler geçiriyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yardım lütfen çok korkuyorum hamile miyim?
- Konu Sahibi minik1234
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?içine boşaldı mı nasıl istemediğin bişe yaşadın tecavüz falan mı birde ilerde evlendiğinde sorun olacak onlar için nasıl açıklama yapcan onu düşün önce ama hamile ilk ilişkide kalman çok mümkün değil yinede takip et vee ertesigün hapı diye bişe var onu kullansan kesin negatif olurdu ,,,
çok fena bir durum üzülüyorum ya küçücük kızlar nasıl böyle şeyler yapıyorsunuz hadi öpüşmek falan sevişmek neyse de ilişki bu ya çok ciddi sonuçlara sebebiyet verir ...
binlerce kere haklısınız ... ama nolur şimdi durumuma bi cevap yazın::S ihtimal var mı böyle bişeye diye:S
Hamilelik konusunda birşey diyemem ama istersen bi de kan vererek gebelik testi yaptır. Belki dış gebelik diye birşey olabilirsin. İstersen bunun için bi daha doktora kontrole git benim bi arkadaşımın başına gelmişti. Hamilelikte yaşanılan herşeyi yaşıyorsun aşerme karın şişliği vs....
binlerce kere haklısınız ... Ama nolur şimdi durumuma bi cevap yazın::s ihtimal var mı böyle bişeye diye:s
ilk basta cok dikkatli olman gerekirdi ayrıca bunları yasamak için bence cok erken ve evlilikte yasanmalı benim sahsi fikrim.ultrosyonda belli olur diye duymuştum kese oluyomuş eger görmediyse deilsindir demek geliyor .adetin gecikiyosa kesinlikle stresten bunları kafana takmandan bence bu olaydan ders alıp biraz daha dikkatli olman gerekiyor.
hamile olacağını sanmıyorum ben arkadaşım..adet geldi kaç gün sonra demişin üstüne doktor kontrolü var..yani bence bu sorun yoktur yaşadığınız belki şeydir ya adı dilimde gibi aklıma gelmiyor şun şöle anlatayım siz kendinizi öle hamile sanıyor yani hamilemiş gibi hissediyorsunuz olabilir..geçmiş olsun ayrıca korkmayın ama..
Insan hamile oldugunu düsünerek korkar mi yaw:)
Aha pardon evli degilmissin,bu durum farkli.Keske hic yasanmasaydi.
Gününüz gectiyse eczaneden test alin,yapin,pozitif cikarsa ki sizin icin cikmasi cok kötü olacak,insaallah birsey yoktur.
Dikkatli olun erkeklere hemen teslim olmayin,esiniz olacak insana saklayin kendinizi.
Sizi bir pacavra gibi kullanip atmalarin izin vermeyin.Devir kötü kötü sonuclarla karsilasmak istemiyorsaniz akilli düsünün,ona göre sonuclarini düsünerek karar alin.
Aha pardon evli degilmissin,bu durum farkli.Keske hic yasanmasaydi.
Gününüz gectiyse eczaneden test alin,yapin,pozitif cikarsa ki sizin icin cikmasi cok kötü olacak,insaallah birsey yoktur.
Dikkatli olun erkeklere hemen teslim olmayin,esiniz olacak insana saklayin kendinizi.
Sizi bir pacavra gibi kullanip atmalarin izin vermeyin.Devir kötü kötü sonuclarla karsilasmak istemiyorsaniz akilli düsünün,ona göre sonuclarini düsünerek karar alin.
Son düzenleme: