• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim lutfen!!!antidepresan birakimi!!

Tubdur32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
1.306
786
123
34
Bes gundur 150 mg ictigim ilacimi 112,5 mg a indirdim doktor kontrolunde.sekiz aydir kullaniyordum bes gundur cok agrasifim... Bir de sanki eski sorunlarim tekrar basliyor agir agir .bu birakma sendromu dedikleri mi yoksa tekrarliyor mu hastaligim ? :KK43:

Buraları zaten fazla kalabalık olmuyor
Yılbaşı diye bu aralar fazla uğrayanda olmamış.
Çok geçmiş olsun. ilacı bırakırken bunları yaşaman normal çekilme sendromu deniyor.
Kafandaki yaşadığın sorunları hayatında rahatsız eden şeyleri değiştirmediysen ilacı bıraktığında eski haline dönebilirsin.
Dr unla görüş istersen.

Buraları zaten fazla kalabalık olmuyor
Yılbaşı diye bu aralar fazla uğrayanda olmamış.
Çok geçmiş olsun. ilacı bırakırken bunları yaşaman normal çekilme sendromu deniyor.
Kafandaki yaşadığın sorunları hayatında rahatsız eden şeyleri değiştirmediysen ilacı bıraktığında eski haline dönebilirsin.
Dr unla görüş istersen.
Doktorumla gorusucem de yirmi gun sonra falan ona da soracagim
Simdi daha iyiyim sukur 8. Gun

Bes gundur 150 mg ictigim ilacimi 112,5 mg a indirdim doktor kontrolunde.sekiz aydir kullaniyordum bes gundur cok agrasifim... Bir de sanki eski sorunlarim tekrar basliyor agir agir .bu birakma sendromu dedikleri mi yoksa tekrarliyor mu hastaligim ? :KK43:
bir süre o öyle gider ama sonra vücudun alışcak.yavas yavas bırakabılırsın buna ınanıyorum canım geçmıs olsun

Back