Yardım lütfen! Açık renk,az,su gibi adet kanaması. Hamilemiyim acaba?

zodyakkkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2017
23
0
27
İyi günler arkadaşlar.Erkek arkadaşımla yumurtlama dönemimde ilişkim oldu.Ama içeri boşalma olmadı.Daha sonra vücudumda bulunan bi enfeksiyondan dolayı 3 ayrı antibiyotik kullandım 2 hafta boyunca.Normalde 14ünde olmam gereken adet kanamam 12sinde oldu.4 gün boyunca çok Az ve açık renkli parlak bir kanama yaşadım.Günlük 1 pedi bile doldurmadı.İlk defa böyle oldu.Adetim bitti ve göğüslerim hala şiş.Kasıklarımda ara ara sancı var.Acaba hamilemiyim?Üzerine mi gördüm?Benim gibi bir durum yaşayan arkadaşlar ne olun yazın.Bu arada 2 gün Aralıklarla idrar testi yaptım ikisi denegatifti.Çok stresliyim,hamile olabilir miyim yoksailaçlardan mı?

ilaçlardan olabilir
birlikte olup geri çekilme yöntemi kullandıysanız o cok sağlıkla bir korunma yöntemi değil
her zaman ihtimal vardır

Eczaneden test alip bir kac gun sonra bakmaniz lazim. Buradan bir sey soylemeyelim cok zor.

Ama eger hamilelik testi uygulayip negatif almissaniz buyuk ihtimalle hamile degilsinizdir. Geri cekilme yontemi %70 guvenilir sadece. O yonteme hic guvenmeyin.

2 tane test yaptım ikisi de negatif.Kasıklarım ağrıyor ara ara ve göğüslerim şiş.Stresten olabilir mi yaklaşık 3 haftadır kafayı yiyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…