• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım Lütfeeen.

aleyn9

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2011
13
0
36
İstanbul
Daha 14 yaşımdayım.
Ama bende tüylenme 10-11 yaşımda başladı.
İlk başlarda almadım sonra koltuk altlarımı epilatörle almaya başladım.
Sonra dayanamadım ve koltuk altımı, bacaklarımı vs. jiletle almaya başladım.
Bacaklarımı 2-3 kez ağdayla aldım ağda kolay oluyor ama ne yazıkki annem sürekli işte nerdeyse görüşemiyoruz ve ben tek başımada yapamam. Yazın bi kere denize gidicez diye bütün vücudumu jiletle aldım ve şuan heryerde, HERYERDE siyah siyah tüyler var, göbeğimde, göğüs aralarımda ve göğüslerimin üstünde, sırtımda, bacaklarımda filan zaten var, yüzümdede fazlasıyla var. Ve ben kesin çözüm istiyorum. Tüy dökücü kremler vb. şeylerde önerebilceğiniz bişey var mı :( Lütfen yardım edin yaşıtlarım arasında bi ben böyleyim.
Epilatörle gerçekten alamıyorum düşünceğim son şey bu.

Canım benimde tüylenmelerim senin yaşlarında başladı seni anlayabiliyorum ama sen baştan keşke jilet kullanmasaydın.Jilet var olan durumu daha kötü hale getiriyor.Sende heralde hormonların aşırı etkisi olacak ki heryerinde çıkmaya başlamış.Öncelikle jileti kesinlikle bırak bir süre ağda yap ama hassas bölgeler olmadıkça sir ağda yap,hassas bölgelerin için soğuk ağda veya pudralı ağda gibi yöntemler dene bir süre ağda yaptıkça tüylerin incelicektir,hafiftende seyrelmede olabilir.Epilixir diye bir ürün var tüylerin inceldikten sonra onu kullan dicem ama 16 yaş ve altına tavsiye edilmiyor çünkü ergenlik döneminde olduğun için hormonların fazla etki yapıyor yani epilixir tüylerini kalıcı azaltmada etkili olmayabilir.ama çok sorun ettiysen bir süre ağda yaptıktan sonra epilixir deneme boyu alıp dene bence.Ayrıca ağda konusunda sıkıntı çekiyorsan sesu veya lapidenin hazır ağda bantlarını öneririm ;)
Umarım en kısa sürede kurtulursun

Son düzenleme:
kendin ağda yapamazsan annende calısıyor yapamıyor galiba kuaförde aldırmayı düşünürmüsün?

-jilet ilk başlarda çok kötü yapmıştı bacaklarımı filan ama şimdi bacaklarımda tüyleri çok azalattı :| tuhaf ama gerçekten öyle. yinede jilet kullandığıma pişmanım çünkü bacaklarım tahriş oldu. epilixir'e baktım iyi bişey gibi gözüküyor. ama ben bu tür yaş sınırlarını saçma buluyorum çünkü tamamen bünyeyle alakalı. kullanabilirim :D
-evet kuaföre gitmekten çekinmem ama tüm vücut ne kadar tutar falan gibi endişelerim var.
teşekkür ederim yardımınız için :D

-jilet ilk başlarda çok kötü yapmıştı bacaklarımı filan ama şimdi bacaklarımda tüyleri çok azalattı :| tuhaf ama gerçekten öyle. yinede jilet kullandığıma pişmanım çünkü bacaklarım tahriş oldu. epilixir'e baktım iyi bişey gibi gözüküyor. ama ben bu tür yaş sınırlarını saçma buluyorum çünkü tamamen bünyeyle alakalı. kullanabilirim :D
-evet kuaföre gitmekten çekinmem ama tüm vücut ne kadar tutar falan gibi endişelerim var.
teşekkür ederim yardımınız için :D

canm jiletin etkisi kişiden kişiye değişiyor bazılarında azaltırken bazılarında çoğalıyor anen çalışıyor sende agda yapamıorsan kuaföre git bence hijyenik bir yere tüm vücut yaklaşık 5o lira faln tutar ama rahat edersin tüyleirnde zamanla incelir

Tüm vücut 50 lira mı?
Çünkü dediğim gibi heryerde var.
-Normal olarak bacak, koltuk altı vs.
-Göbeğimin üstünde, çevresinde yani tamamında
-Göğüslerimin üstünde
-Belimde
-Ayaklarımın üstünde
-Kollarımda ve hatta ellerimde
-Yüzümde..
Ve işin en kötü tarafı buraları çok kez jiletle aldım :'( yüzümün tamamını almadım ama sadece bıyıklarımı almak zorunda kaldım geçen gün şimdi çok pişmanım :( Ama yüzümdeki tüylerde çok kötü erkek gibi duruyor.

Yaşıtlarının arasında bi sen böyle değilsin :) Bence ilk olarak doktora gitmelisin sana tavsiyem. Bende aynı dertten muzdaribim ve doktora gittim pcos oldugunu sölediler ve tedaviye başladım . Sen bacaklarını koltukaltını falan ağdayla almaya başla bence . Tek başına daha kolay yaparsın benden söylemesi yani ben alıştım . Sonuçta kendi acı düzeyini falan sen daha iyi biliyosun . İnsanın psikolojisi bozuluyor ben seni çok iyi anlıyorum . Kuaföre gidebilirsin evet ama her zaman almak zorunda kalacaksın o da çok zor bence . Burda bi kuaförde tüm vücut 30 liraydı görmüştüm fakat nasıl alıyolar falan bi bilgim yok .

Back