Arkadaşlar merhaba... ilk hamileligimi döllenmeden ( çok net biliyorum tek ilişkiydi ) 28 gün sonra idrar testinden ögrendim. O güne kadar adet gecikmemden 19 gün sonrasına kadar hergün test yaptım 19.gün ikinci çizgi net bi şekilde çıktı. Ama ii bitmedi...Hamile olmama imkan yoktu çnkü 21 günde bir adet oluyordum ve de adetime 6 gün vardı... Ve şok olmuştum kasık agrıları hariç hiç belirtim olmadı...
Neyse hep adetime 4 gün kala adet olurum bu ay bekledim olmadı ama normalde adet olmadan önce çok üşürüm ayaklarım donar olmadı bu ay.. 8 inde adet olmam lazımdı ama kesin olmam lazımdı çnkü çok fena agrılarım oldu ve o gun olmuş olmam gerekiyordu olmadım 2 gün agrı çektim durdu. 5.gün gece pembe leke geldi adet oldum dedm ve ilaç içtim 2 gün az bi şekilde oldu.(ilaç kesmiş olabilir düşüncesiyle şüphelenmedim ) adetimin 3.günü bitti 4.gün bel agrılarım başladı.. ben üşüttüm sandım ki normalde adetken bile bel agrım olmaz.. ondan 2 gün sonra sol yumurtalıgım agrıdı ne alakaysa o gün saglık ocagından arayıp gel tahlil yapalım dediler. gittim tahlili bir gün sonra aldım ve negatif... Sol taraf agrıyınca yumurtluyorum dedm ama negatifi gördügüm gece sag kasıgım agrımaya başladı.. 2 gün geçti tam rahmimde batmalar ve kasılmalar oldu.. (ve ilk hamileligimde bu agrıları yaşadıgıma eminimm yüzde yüzz... ve hiç unutamam bu agrıları ) dakika başı agrılar oluyodu sonra sol gögsümün sızladıgını ve adet günümden beri akıntımın kesilmedgini farkettim birde hala ayaklarım ve ben üşüyorum şuan yanıyor olmam lazım yumurtlama günüm olmasına ragmen... ara ara o agrılar tekrar oluyo.ve gögüslerim hiç inmedi adet olmadan 1 gün önce gün içinde 2 defa başım döndü ve 1 saat kalkamadım yerimden...ben bunu kansızlık oldugunu düşündüm ama kanım ii çıktı... benim şüphem ben adet olana kadar hiç kesmedim ilişkiyi... Adet olmama 2 gün kala ilişkim oldu... Kan tahlili yaptırmak istemiyorum tek merak ettigim üstüne görenlerde bu belirtilerin devam edip etmedigi..
Not: Bu ay hiç bebek düşünmedim ve psikolojisine girmedim taa ki ilk hamileligimde ki agrıları yaşayana kadar...
Regl tarihlerim: 12 şubat
Sat: 12 mart
tahlil yaptırdıgım gün : 16 mart