Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardim ! Lazer epilasyon yaptirdim seans sean kurtulamiyorum
Aynı dert bende de var 6.seans bitti kıl yoğunluğunda azalma olmadı incelme oldu sadece üstelik artık seanstan sonra dokulmede azaldı dökülmüyoda kaliteli bir yerde alex. yaptırdım tüyler oywle makinanın göremeyeceği gibi değil ince ama renk siyah birileri morel versin lütfenn aydınlatsn bizii
benımde daha önce başıma geldı bırde alex yaptırmıştım..daha sonra bi arkadaşın tavsiyesi ile ankarada hibrit lazere başladım komple ve beklediğimden daha hızlı sonuç aldım..zaten doktor kontrolünde işleme başlıyorlar kesinlikle tavsiye ederim
Merhaba Hanımlar, lazer epilasyon magdurlardan biriyim genital ,bacak ve koltuk altı ile başlamıştım ilk başta doktor kontrolü altında yanlış hatırlamıyosam nd:yag'dı gittikten sonra hiç umdugum gibi olmadı,sertleşmeler,hafif çogalma olmuştu bacak bölgesinde koltuk altında etkisi oldu ama tam bir lazer epilasyondu diyemezdim genitalden vazgeçmiştim daha sonrasında, ama Gamze hanım'nın dedği gibi bende HİBRİT lazer yaptırdım gerçekten memnun kaldım kısa sürede kurtuldum denilebilir,doktorum sagolsun iskondada yapmıştı baya bi magdurum die deneyip tavsiye ettigim için söyleyebilirim.umarım yardımcı olmuştur konu siz arkadaşlara, bide ben leke izlerinden kurtulmak istiyorum ama onun yeri burası değil sanırım, hoşçakalın
arkadasım cok olmus yazalı ama hala arastırıyorsan kızılayda lazer epılasyon tuy tedavı bırımı var onerırım ssk bagkur vb kurumlara ½ 50 indirim yapıyor.tel no su ıkıyuzotuz kırkçift sıfır.bi görüş derim.orada gönül hanım dıe biri var cok bilgili bi bayan.15 yıldır tuy tedavı konusunda uzmamış.benım tuylerım beyaz oldugu ıcın uygulama yapmadı ama.dürüst bi bayana benzıyor.
slm kızlar alex vücut kılları için ıyı bı makıne oneririim size ben gıttım kızılay bıltıp polikinligi.çalıaşn kısılerde cok guleryuzlu rahatlatıyorlar.tavsıye ederim hakkediyorlar cunku