- 15 Temmuz 2011
- 847
- 0
- Konu Sahibi womanofdarkdesirez
eğer bulamazsan o renge yakın olarak kırmızı rujun üzerine biraz mat kahverengi tonları sürüp yay. o tona yakın birşeyler çıkar bende o tonlarda bişey bulamadım böyle yapıyorum :26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer bulamazsan o renge yakın olarak kırmızı rujun üzerine biraz mat kahverengi tonları sürüp yay. o tona yakın birşeyler çıkar bende o tonlarda bişey bulamadım böyle yapıyorum :26:
ya harikaymışşş bayıldım cidden.. markası ne bunun ??
İlk resimde eklediğin renk avonun vino disco'suna benziyor...Bende aynen resimdeki renk oluyor...
FLORMAR LONG WEARING RUJ
Zengin, kremsi ve nemlendirici yapısıyla, dudakları muhteşem şekilde kaplar. Besleyici özelliği ile dudakları yumuşatır ve parlak bir görünüm sağlar. İçeriğindeki kayısı çekirdeği yağı, shea butter, Hindistan cevizi yağı ve mango yağı nem kaybını önler, dudakların esnekliğini korumasını sağlar. Dudaklara ağırlık hissi vermeyen ve yapışkan olmayan yapısı ile parlaklık sağlar.
Ben alacagim canim seni haberdar ederim alinca..
mary kay'de türkiyede satılmıyor dimi?? kahrestin ( çok beğendim ben tonu dudak ta daha açıkk durur tabi böyle bordo durmaz heralde
E tatlim ben de bu rujun aynisi varmis zaten. Makyaj cantami biraz kurcaladim buldum.
Markasi Barbara bort numarasini tam okuyamadim ama ya 351 ya da 51, alali baya oluyor silinmis numarasi. Dur hemen resmini koyayim..
Eki Görüntüle 233090
Kesinlikle budurrr... bayıldım Süpersin yaaa!! verdiğin iki markayadı alıcam flormarı da bunuda.ikiside tam istediğim tonlar! daha önce kullanmadım ben bu markayı her yerde bulurmuyimki??
Begendigine sevindim canim.. Ben yillar önce olay kozmetikten almistim, hala vardir büyük ihtimalle. Büyük kozmetik magazalarina bak.. Flormari da tam tersi kücük kozmetik dükkanlarinda daha rahat bulursun parfümerilerde falan..
ikiside aynı rujmu??yukardaki çok hoş görünüyo