- 27 Mayıs 2011
- 175
- 0
- Konu Sahibi womanofdarkdesirez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet nars cidden pahalı.aslında resimdeki rujun adı 'Revlon Black Cherry ' ama dediğim gibi türkiyede satılmıyor ebay'de çok uygun fiyata var ama ben internet satışına çok güvenmiyorum sonuçta bide yurtdışından gelcek falan uğraşılmaz yani.Diğer bi çok markanında Black Cherry isimli ruju var çoğuda cidden güzel ama nasıl bir tesadüf ki hiçbiri türkiyede satılmayan markalar Milani,Hemp,NYX,Mary Kay ...falan ama aramaya devam bulursam yazacam
avonun mouisture sedection serisinde red kiss buna benziyor
golden rose 120 buna çok benziyor canım.ya da flormar true color serisi 19 numara.eğer çok opak olmasın dersen de oriflame very me serisinden hot berry.ben çok severim vişne rujları çok memnunum bu üçünden:81:
oriflame hot berry'ı kesin denemek istiyorum sitesinden baktım çok hoş görünüyo..flormarı 19'u da daha önce birisi önermişti bana ama flormarın ürünlerini sevmiyorum yinede onuda denemek lazım
fakat resmini koyduğun renkten biraz uzak oriflame deki ruj.gerçi benim favorim oldu aldığımdan beri,diğerlerinin yüzüne bakmıyorum desem yeridir.ama aldıktan sonra bunun ne alakası var o renkle deme :) o gösterdiğine en yakını nerdeyse birebiri golden rose 120.umarım bulursun aynısından.kolay gelsin
o sanki biraz daha pembe tonlarında gibi geldi bana