Yardım Kolonoskopi...?

elifsun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2008
1.980
0
arkadaşlar ablamın hiç geçmeyen karın yan bölgelerinde ağrıları var..
ve doktor kolonoskopi yapılması gerektiğini söyledi.
ablam evli değil bekar..
ve kolonoskopinin nasıl yapıldığını biliyorsunuz heralde..
ablam evli olmadığı için böyle bir müdahale ablama herhangi bir problem yaratır mı..açık açık soramıyorum ama sanırım anlamışsınızdır....

eger kolonoskopıyı bıraz acıklarrsan ıı olur bence

bagırsak fılmımydi ..?

Kolonoskopi, içi boşluklu bir organ olan kalın bağırsağın kolonoskop denilen bükülebilir bir aletle incelenmesidir. ..
bildiğim kadarıyla da arkadan müdahale gerekiyor...

tamam sımdı anladım :)
hayır hıcbır sorun olmaz benımde problemım vardı bırsey cıkmadı ama yaptırdık bızde
bekarım ve sorun yok
geçmıs olsun

hıımmm gerçekten miii çok saolll kaç gündür kafamızı kurcalıyordu bu olay...insanın ister istemez aklına bişeyler geliyor...yardımcı old.için tşkler..

öncelikle geçmiş olsuna.s.
kolonoskopi hakkında istediğiniz herşeyi bana sorabilirsiniz bu konuda baya bi tecrübem varyerimseniben

kolonoskopi anüsten bir endoskopla kalın bağırsakların görüntüleme yöntemidir.. bekarlıkla da bi alakası yoktur :)

kolonoskopi anüsten bir endoskopla kalın bağırsakların görüntüleme yöntemidir.. bekarlıkla da bi alakası yoktur :)

aynen destekliyorum:) yalnız ablanın canı biraz da olsa yanacak ve lütfen özel hastahanede yaptırmaya özen gösterin kolonoskopiyi çünki devlet hastanelerinde canınız çok daha fazla yanıyor ayrıca işlem bittikten sonra ağrıları da olacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…