• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yardım kızlarrrrr nolur

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım ben adet olmayınca test yapmıştım negatifti
beş güne kadar hergün test yaptım negatif

en son dr a gittim ultrasonda baktı kan verdim degerim 3 gibi bişey cıkmıştı

negatif dedi söktürücü verdi

onu da içtim sabah akşam beş gün boyunca yine adet olmadım

aradım söyledim bekle hemen olmaz dedi
birkaç gün de öyle bekledim

sinirlerim bozulmuştu artık tekrar test yaptım çıkmazmı testte çizgi :))

o an beynimde şimşekler çaktı ve gebelik ihtimalime karşı bana söktürücü veren dr un kliniğini basmıştım güvenlik falan cagırdılar düşün

ama çok şükür kızım yedi yasında ve sağlıklı

demem o ki ihtimal var

ama yine de temkinli ol

denemeye devam olmazsa da
Benim de 2011 Ocak doğumlu kızım var ikinciyi istiyoruz 3 düşüğüm var şimdilik kısmet olmadı beklemedeyim anlayacağın 6 7 aydır da korunmasız ilişkiye rağmen gebelik oluşmadı pko var ne zaman öldüğünü bilmiyorum

Adete yakın girilen ilişkide Adet gecikmesi olur mu diyeceğim ama sanmam daha önce de yaşadım hiç böyle birşey başıma gelmedi Kızlar çok merak ediyorum ya ben ne zaman gidip kan versem bilemedim acaba 18 Aralık’ta versem varsa tabi çıkar mı ki?

Adete yakın girilen ilişkide Adet gecikmesi olur mu diyeceğim ama sanmam daha önce de yaşadım hiç böyle birşey başıma gelmedi Kızlar çok merak ediyorum ya ben ne zaman gidip kan versem bilemedim acaba 18 Aralık’ta versem varsa tabi çıkar mı ki?
Anne rahmine düştükten sonra o hormon iki günde bir iki katına çıkar ama geç döllenme olursa düşük de çıkabilir. Bı çok ihtimal var...

Anne rahmine düştükten sonra o hormon iki günde bir iki katına çıkar ama geç döllenme olursa düşük de çıkabilir. Bı çok ihtimal var...
Hayır olduğu belli olsa bekleyim diyeceğim ama bel ki stresten gecikiyor bilemem ki en azından adet söktürücü kullanırdım bekle bekle bekle

Back