• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim kizlarr lutfennnn

mmervevizzzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
49
11
1
37
Merhaba kızlar arama yerine kolonoskopi yazdım ama bişey çıkmadı o yüzden buraya yazıyorum. Annem yarın kolonoskopi olucak doktor 3 kutu x-m solusyon diet verdi 1. şişeye sabah 9 da başladı içti arkasından 3 bardak su içti 2. Kutuya geçtik oda 1.5 litre su ile karistirin öyle icirin diyor saat 17.30 a kadar zar zor icirdim. geçtik 3. Kutuya oda 1.5 litre suya karistirilcak içmem diyo temizlendi benim bağırsaklarım diyo 3. Kutuyu icmese olurmu kayısı kompostosu yaptım icmiyo 1 dilim ekmekle kaşar olsa ne guzel içimi toparlar diyor çok üzülüyorum bide yarın popomun ustune oturabilirmiyim acaba diyor bu tecrübeyi yaşayan varsa yorum yapabilir mi çok teşekkür ederim

Merhaba kızlar arama yerine kolonoskopi yazdım ama bişey çıkmadı o yüzden buraya yazıyorum. Annem yarın kolonoskopi olucak doktor 3 kutu x-m solusyon diet verdi 1. şişeye sabah 9 da başladı içti arkasından 3 bardak su içti 2. Kutuya geçtik oda 1.5 litre su ile karistirin öyle icirin diyor saat 17.30 a kadar zar zor icirdim. geçtik 3. Kutuya oda 1.5 litre suya karistirilcak içmem diyo temizlendi benim bağırsaklarım diyo 3. Kutuyu icmese olurmu kayısı kompostosu yaptım icmiyo 1 dilim ekmekle kaşar olsa ne guzel içimi toparlar diyor çok üzülüyorum bide yarın popomun ustune oturabilirmiyim acaba diyor bu tecrübeyi yaşayan varsa yorum yapabilir mi çok teşekkür ederim
Yarı uyutup yapılacak sonrasında da ağrısı felan olmayacak oturabilir ama hiç birsey yemesin kirli olursa yeterince sağlıklı görüntüleme Yapılamaz boşa gider açlığı.. Son solüsyonu da içmeye calışsın olmazsa yapacak birşey yok bir gün sabredecek teyze

dr unuz en son yemek saatini söylemedimi ilacını kullansın.Narkozdan çıktıktan sonra çok zorlamasın kendini ve hastaneden çıktığınızda yada orda yeme izni verdiklerinde çorba içsin hem midesini hem bağırsaklarını rahatlatır .Posalı yiyecekler yememesi gerekiyor

İçince midesi çok bulanıyor hemen kolonyo koklatiyorum valla bu diyet işi çok zormus ya inşallah kötü bişey çıkmaz en buyuk duam bu

dr unuz en son yemek saatini söylemedimi ilacını kullansın.Narkozdan çıktıktan sonra çok zorlamasın kendini ve hastaneden çıktığınızda yada orda yeme izni verdiklerinde çorba içsin hem midesini hem bağırsaklarını rahatlatır bugün tüm günmü aç kaldı ki
Salı günü kontrolü vardı perşembe 13.30 da kolonoskopi yazıyorum demiş doktor diyet listesi vermis annem dün geceden başlamış sıvı gıdalar tüketmeye bugünde hep o ilaçları içti tavuk çorbası falan yapsammi sade suyundan icsin bugün hiç bişey yemedi

Kızlar tavuk budu aldım çorba yapicam içine az limon siksam olurmu bide naneli sakız istiyo onu versem bişey olurmu

Back