yardım kızlar yaaa

lacoste touch of pınk

tommy girl

ıkısını de kullanıyorum ,hatta ıkısı arasında kalıp ıkısını de aldım :)

illa kı bırını sec dersen lacoste pink :)

lacoste pink çok bilinen bi parfum çok guzel ama biraz daha ozel olsun istersen baska bisey seç derim =)

lacoste touch of pınk : çok beğendiğim bi koku aslında yaşın 18 falansa süper gider

tommy girl: aynen touch of pink gibi daha ferah sadece yaş 18 se ideal

Calvin Klein Euphoria: biraz daha kadınsı, çekici bi koku

bu üçü arasından kesinlikle ck bnm tecihim olurdu:)

yaşım 25 tatlım yaa... ama 17 yaşında sanıolar küçük gösteriyorum fazlasıyla hemde yaa bu

Calvin Klein Euphoria çok mu agır...

bide tommy girl biraz araştırdım kimi kolanya gibi kimide sabun gibi demiş :S

off koklama imkanım yok ki net üzerinde alcam

agır kokular bana göre deil kıslar.. bide she die bir parfüm vardı aldığıma pişman oldum bunlar o parfüme benziosa hiç bulaşmıyım. aldığım gibi attım ... ben 8 senedir pur blanca ve perceive kullandım

dediğim gibi ben olsam euphoria alırım

she dediğin eğer armani parfümüyse euphoria sana ağır gelir o zman çünkü şhe ye göre daha ağırdır kokusu ama dediğim gibi çok güzel,çekici bi koku

pur blanca touch of pink e çok benziyor sanırım avon benzetmeye çalışmış değişiklik istiyorsan tommy girl al o zamn cnm

Bence bi parfümeriye gidip orijinalinin kokusuna bak ve ondan sonra ver siparişini.Daha garanti olsun. :)

Hayır canım bence hiç ağır bir kokusu yok :umursamaz:ck nin alacaksan Euphoria derimbayanssulusmile

Bende pur blancayı çok severim yıllarca kullandım ama değişiklik olsun diye escada collection aldım bastan kolay olmadı alışmam ama şimdi bayılıyorum, lacoste pinki kokladım begenmedim :umursamaz:

lacoste touch of pınk

tommy girl

Calvin Klein Euphoria

chanel chance

kokulardan hangisi hala zorlanıyorum .şansımda yokki gideyim koklayim

bi she die parfüm vardı pembe renkli kullanmadan çöpe attım o tarz parfüm istemiyorum ...
aşırı agır kokuda istemiyorum. 8 senedir perceive ve pur blanca kullandım

Canım yıllardır lacoste kullanıyorum çok hafif bi koku ve şimdiye kadar değil kötü kokuyo diyen beğendiğini söylemeyen olmadı nerdeyse :) Herkes sorar hatta. Kesinlikle tavsiye ediyorum . Ama orijinal al derim ben.Çünkü açık parfümlerin kokusu daha farklı oluyo.Hiç benzemiyo lacosteye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…