yardim kizlar kilo almışım!!!

ardacinar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
1.805
1.943
333
Malum ramazan 1 buçuk kilo almışım ramazandan önce 67 kiloydum 63 e kadar düşmüştüm hedefim şimdilik 59 olmak ama 15 günde 64.7 olmusum ve moralim cok bozuldu hem oruc tutup hemde en azindan kilomu korumak icin ne yapmaliyim vermeyim tamam ama almayim en azindan yardiminiza ihtiyacim var

bunyenizi bilemem o yuzden sahura brsey diyemem fakat iftari corba , su ve salata ile idare edebilirsiniz malum aksam yenen yemek direk kilonuzu arttryor ayrica iftardan sonra kisa bir yuruyus te kilo almanizi engelleyeblr

Son düzenleme:
Valla bilmiyorum orucla ilgisi varmi da ben de ilk bi hafta iki kilo verdim simdi veremiyorum oruca alisti galiba metabolizma kilitledi

Benim ki Oruçla ilgili kesinlikle galiba iftarda ekmegi kesip az yemem lazım ama sahurda ne yesem bilemedim bayrama kadar 2 kilo bari verebilsem

Benim ki Oruçla ilgili kesinlikle galiba iftarda ekmegi kesip az yemem lazım ama sahurda ne yesem bilemedim bayrama kadar 2 kilo bari verebilsem

bilemiyecek bişi yok, az yerseniz, kilo verirsiniz, çok yerseniz kilo alırsınız, düz mantık yani.

Bende tam tersi 3 kilo verdim 15 günde .

İftarda yeterli beslenip sonra yürüyüşe çıkmanızı tavsiye ediyorum .
Abur cubur yemeyin .
İftarda yeterli yiyince sahura acıkılmıyo zaten

Diyete varim kizlar ben bu aksamdan basliyorum hic ekmek yemiycem bide bol su icmeyi dusunuyorum yudum yudum

Pide tatli ve pilav çok az yiyiyorum ve sahurda yumurta veya karpuz peynir. ..kilo almadim hatta 1 kilo verdim. .

Oruç tuttugunuz için zaten kilo vermeniz lazım çünkü iftarda insan tıkanıyor bir şey yiyemiyor. Ekmek az yiyin hatta mümkünse yememeye çalışın.

Kendi yediklerimi ve yaptıklarımı yazarak yardımcı olmaya çalışayım inşallah sende de işe yarar

Sahur 1 domates 1 yumurta az beyaz peynir 2 dilim kepekli ekmek bol su

İftar : Birkaç örnek menü yazayım

1 Kase çorba 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek bol su

8 yemek kaşığı sebze yemeği 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek

bazen ekmek yerine 1 tahta kaşık makarna yiyorum diyet kola içiyorum tatlı dondurma meyve falan yemiyorum

İftardan sonra leslie sansone ile bol bol yürüyorum

Canım bende 3.5 kilo verdim 15 günde ama her gün düzenli olarak 1 saat yürüdüm tempolu.
Ayrıca pide yememenizi öneririm tam buğday ekmeği veya kepek tercih edebilirsiniz.
İftarda da pilav makarna gibi karbonhidratlardan uzak durun çorba,sebze,salata ve et tüketin kilo vereceğinizi garanti ediyorum

Soylediklerinizi uyguluycam insallah veririm yada en azindan almam

Cok guzel vermissiniz insallah bende veririm teşekkür ederim önerileriniz için

bende 3 kilo vermek istiyorum aldıklaım gitsin ya. ama çok yiyorum ve abur cubur tüm gün yemek düşünüyorum iftardan sonrada ayarsızlık sorunu yaşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…