• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardım kızlar egitimle ilğili

melisdeniz

ıkı erkek annesı :)
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2009
17.131
11
208
Diğer
MERHABA KIZLAR BEN SİZLERE BİRŞEY SORMAK İSTİYORUM2008 örgün ögretim myo mezunuyu oldugum için aof ye kayıt 4.sınıftaYIM 2013 de mezun olma şansım var tabi geçersem derslerden. ama ben bu sene dgs ye girmek isityorum istihkam mezunu oldugum için inşaat mühendisliğini tercik yapabiliyormuşum. merak etiğim şey su ben aof biitirsem dgs ye basvuru yapailiyormuum dgs ye başvurmak için aof den bu sene kalmammı lazımm yardımcı olan arkdaşlardan fikir biği bekliyorum kızlarr acilll lütfennn :28:

Son düzenleme:
canım biraz karışık yazmışsın pek anlayamadım ama anladığım kadarıyla bi yandan aöf okurken bi yandan dgs ye girebilirmiyim diye soruyorsun sanırım.... benim bildiğim aöfden mezun olman gerekiyor dgs ye girmek için, çünkü dgs başvuru yaparken diploma istiyorlar....
bu konular biraz karışık canım, yanlış bilgi vermeyelim sana, sen yinede şu linkten bakıp, sayfaya girince yorum bölümüne yazıp adminlere sorabilirsin...hemen cevap veriyorlar aynı gün içinde...ben bütün sorularıma ordan cevap aldım...
Acikogretim | Facebook

Son düzenleme:
çok saoll canımm hemen bakıcammm bilği içinn çok makbule geçtiiiiii.... evet sormak işstediğim dgs ye geçmekk ama açık ögretim son sınıftayımm aacaba dedi onu bitirmeden dire geçebileckmiyimm demiştimm meslek yüksek okul 2yılıktan mezunumm açıkögreteime devam etim 4yılım ama dgs bu sene kaydımıı yaptırmak istiyorum işte... tekrarar tşklerr:16:

Back