• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardim kizim biberonu almiyo

• Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapbaygus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar hepinize çok teşekkür ederim ama benim kız hala tutamadı ne biberon alıyo nede ezik çok inatcı daha az önce denedim bu sefer bende baya inat ettim ama yine o galip çıktı o kadar ağlamaya başladıki dayanamadım en sonunda bende ağladım.memeyi almak için bile en az 15 dk uğraştım bu sefer baya kızdı napcam ben ya?:(( kaşıkla vermeye çalıstım onda bile ağladı.:(
kaucuk ucta aldım,damaklı ucta aldım banamısın demiyo

mehtapcim sen verirsen almayabilir. senden baska deneyebilicek kimse yok mu yaninda? cunku sende meme olduugnu biliyor..sen odadan cik ve baska birisi versin biberonla..aciktiginda seni goremeyince mecbur alicak..almama gibi bir luksu yok ne yazik ki..sabirli davran ve pes etme cnm.

Arkadaşlar,onu bulamıyorsanız bu biberonu da kullanabilirsiniz - bebeğim için kullanıyorum ve çok memnunum,60 ml den 240 ml ye kadar biberonları var - hem dar hem geniş ağzlı.
artık eczaneler de ve marketlerde de bulabilirsiniz

bi de AVENTin biberonları iyi,ama resimdeki çok daha iyi,hiç gaz sancısı veya karın ağrımız olmuyor.

biberon emziğini çok yavaş akışlı almalısın.yani sen ters çevirdiğinde akmamalı.eğer çok akıyorsa ondan almamıştır.anne memesi emer gibi biberon emziğini emecek ve emdiği kadar gelecek

Back