Yardim kizim biberonu almiyo

• Konu Sahibi Konu Sahibi mehtapbaygus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mehtapbaygus

Ziyaretçi
kızlar yakında çalışmaya başlıcam sütümü sağıp biberonla vermeyi düşünüyodum ama kızım biberonu almıyo 2 gündür deniyorum bugün daha çok sinirlendi ağladı memeyi almadı bi kaç saat çok huysuzlandı nasıl alıştırıcam biberona anlamadım

canım nasıl biberon kullanıyorsun.benım kızımda almıyo.bugun eczaneden bıberon baslıgı aldım(0-6 ay damaklı)bu aksam bıraz zorlandıktan sonra ıctı bı dene ıstersen

damaklılar nasıl oluyo bilmiyorum ama silikon başlıklı iki tane var (ikiside 0+)bende ikisinide denedim almıyo biri ince chikonun biberonu biride aventin içindeki biberon birazdaha kalın ötekine göre,birde kauçuk başlıkmı alsam diyodum bende.
seninkide çok ağlıyomu biberonu emmek istemeyince.inşallah alır çok üzülüyorum hem onun ağlamasına dayanamıyorum hemen memeyi çıkarıp veriyorum ama bugün çok kızdı sanırım,memeyi bile almadı.
kaç gündür deniyodun sen

canım bende aventin biberonları kullanıyorum,geniş ağzlı olanları kullanıyorum,
rahatlıkla alıyor.Genelde genişleri tavsiye ediyorlar,daha çok memeye benziyor diye.Normalde emzik kullanıyormusun?onu alıyorsa biberonu da alması lazım.
memeyi vermeden acıkınca sadece biberonu ver,meme den sonra almaz...bir iki damla damlat ağzına,ağlasın azcık,birşey olmaz,acıkınca mecbur alcak,azcık zorlanacaksın,keşke daha erken başlasaydın,ben 3 haftalıkken başladım,ikinci defada aldı biberonu.
İnşallah alır sende rahatlarsın

canım ogluma bıberonu kabullendırmek ıcın cok ugrastım her markayı aldım ama kabul etmedı takı bı bıberon markasını kesfedene kadar dr browns patentlı bı urun annne memesıyle bırebır harıka gazıdahı engellyor tavsıye ederım super bısey emınım sorununu cozecektır fıyatı dıgerlerınle hemen hemen aynı 25 ytl ınsallah ısıne yararr

ben de ara ara gece veya dışarı çıktığımızda sütümü sağıp biberonla veriyorum, çünkü çalışmaya başlayınca mecbur gündüzleri biberon kullanacak. hiç zorlanmıor, memeyi de alıyor biberonu da. Biz de dr. Browns kullanıyoruz, geniş olanını değil ama dar ağızlıyı. mükemmel bir biberon, ne gaz oluyor ne bişi...kesinlikle herkese tavsiye ediyorum.

hepinize çok teşekkürler dr browns u denicem.inşellah ii sonuç alırım.
emzik kullanmadım hiç doktorum kullanma deyince bende kullanmadım.ilk aylarda bir kaç kere biberonu tutacakmı diye biberon verdiğimde tutmuştu.sanırım unuttu daha bir ay geçmesine rağmen .inşallah alışır yoksa işe gidemicem gözüm arkada kalsın istemiyorum

ben bu biberonu kullanıyorum.bir arkadaşımız yurt dışından getirmişti.anne memesine çok benzediği için hiçbir sorun yaşamadık.hem biberona alışıp memeyi bırakma riski de olmaz.yalnız sanırım türkiyede yok tanıdığınız varsa yurt dışından getirtebilirsiniz
http://www.ciao.fr/Tommee_Tippee_biberon__Avis_1136030

benım kızımda bıberon almıyor 8 aylıgız ama bıryere gıdınce rahat olmak ıcın bıberon maması aldım fakat kesınlıkle agzını yumuyor ve kafayı cevırıyor ama suyu ıcıyor bıberonla anlamadım bende napıcam emzırıyorum ek gıda olarakda herseyı yıyor ama ıste carsı vs gıttıgımde rahat edeyım dıyorum nasıl alıstırcagımıda bılmıyorum

hepinize teşekkürler o biberonu internetten sipariş vereceğimiz bir yerdemi yok acaba aradım ama bulamadım çok güzel bişeye benziyo.

bu Tommee_Tippee_biberon nerden buluruz

canım ben de sipariş verebileceğim bir site arıyorum uzun zamandır.belki mothercare mağazasıyla konuşsak getirirler yurt dışından.çünkü bu mağaza tomme tippe nin birçok ürününü satıyor.ben mama setini almıştım ondan da çok memnunum.bebekler için harika şeyler üretmişler ama burda bulmak çok zor(

bewnim kızımda benden kesinlikle almıyor babaannesinden alıyor ben yokken daha 2 aylık

geçenlerde bununla ilgili bir yazı olumuştum...
sebep anne kokusu, anne memesi kokusu olabiliyormuş. İlk alıştırmaları babası veya başka biri yapsın diye tavsiye ediliyordu. meme kokusunu duymazsa biberon içebilirmiş :))
Çok alemler, şirin şeyler... Kolay gelsin

canım damaklı biberon başlıgı dene onu kolay alıyolar yuvarlagı ertugda almadı yuvarlak olan başlıkların hepsini denedim evin her yeri biberon emziği oldu 25 tane rahat vardr en son damaklıyı denedim onu aldı kanımca memeyi emdikçe başı yassı oluyo ya ondan bunu aldı galiba

Canım
çeşitli biberon uçları dene istersen, silikona mı tepki verdi, benim kızım sadece 1 tip emzik kabul ediyor, yani ilk emzik ucundan başkasını red ediyor, göğüsüne daha uygun olan ucu muhakkak kabul edecektir. birde biberonu çok ac iken vermeyi dene, ve sabret, biraz ağlar amasonunda karnının doyması için kabul edecektir, baktın olmadı son çare kaşık ile dene .)
dilerim bir an önce aşarsın, ben bu sorunu yaşamamak içi 40 çıka çıkmaz ara ara verdim biberon ile, . aydan sonra çaresiz emzik vermek zorunda kaldım, hanım hiç yadırgamadı . belki bana çekmiş, 8 yaşıma kadar parmağımı emmişim , sonra yıllarca ortodentistlerde gezindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…