yardim istiyorum

Bana kalırsa hediyeye gerek yok. Ona şuan içinde bulunduğun durumun zorluğunu ve davranışlarının stres yüzünden olduğunu anlatan bir mektup yaz. Bu mektupta ona sevgini dile getir, aslında bu görünen kişinin sen olmadığını ve onu çok ama çok sevdiğini, kaybetmekten korktuğunu yaz. Güzel bir yemeğe gidin. Orada ver mektubu okusun. Eminim hem duygulanır hem de yeniden aşık olur :) Maddi hediyelerdense böyle manevi şeyler özellikle mektuplar bence daha etkileyici ve anlamlı oluyor. Biz erkek arkadaşımla özel günlerde, kavgalarımızda falan hep mektup yazarız. Beraber tuttuğumuz günlüğümüzde var. Yıl dönümlerinde açar hepsini okuruz. Okurken hem güler hem duygulanır hemde yeniden aşık oluruz birbirimize. Bir fikir olarak aklında bulunsun örtmenim :)
Ay inanmiyorum suan dun gece 3te uykum kacti kalktm mektup yazdm :) cok romantiksiniiiiiiz :) benimki de oyleydi de işte okuzlestirdm onu ben simarikliklarimla ya.ama yemekte verim evet cok mantikli :)

Ay inanmiyorum suan dun gece 3te uykum kacti kalktm mektup yazdm :) cok romantiksiniiiiiiz :) benimki de oyleydi de işte okuzlestirdm onu ben simarikliklarimla ya.ama yemekte verim evet cok mantikli :)
Çok güzel bak yazmışsın bile mektubunu :) Eminim aşkınızı yeniden alevlendirecektir. Parayla alınan hiçbir hediye içten gelen sözlerin yerini tutamaz :) İnşallah bir ömür çok mutlu olursunuz :KK36:

X