yardım istiyorum

med_cezir

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2008
420
5
118
36
Kocaeli
öncelikle merhaba doktor hanım ...
ben esımın aılesıyle aynı evde yasıyorum 4 yıldır su anda bır kızım var 2 yasında oncelerı hersey normaldı ama sonra bende bıseylere kızıp sınırımı baska seylerden cıkartma gıbı sacma sapan bı hal belırdı ... gözüm dönüyor o derece sinirleniyorum ...halyle kızımı sız düşünün yavrucak şahit olmaması gereken seylerı göruyor duyuyor ve bazen onada kızıp bagırıyorum ona bıle tahammulum yok sınırım gecınce durup dusunuyorum o benm canım kanım (( ustune sucluluk duygusuda eklenıyor kar topu gıbı buyuyor bu drumum anlıcagınız..doktora gtsem devlet hastanesıne gıdıcebılırm ancak orda nasıl yurudugunu bılıyorum ıslerın ben anlatıcam oda oyle dusunmeyın oyle yapmayn dıyecek ve bana bır ılac verecek ...bvıtkısel yollarla cay vs gıbı sınırlerımı teskın etmeyı denedım ama olmuyor ..eczaneden recetesız satılan antıdepresanlardan almayı dusunuyorum eczacıma danısarak ..cunku ılacı doktor da tavsıye etmıs olsa aynı sey olacak ..cunku doktor benden tahlık flan ıstemıycek ha doktora gidip almısım ha eczacıdan ...sız ne dersınız ? sımdıden tesekkurler

Sevgili Med_cezir, doktor ile eczacının işlevi aynı olsaydı, ayrı ayrı fakültelere gidip farklı öğrenimler alıp farklı alanlarda çalışmazlardı. O zaman hastane yerine eczaneye gider, sıkıntımızı anlatır, alırdık eczacıdan ilacı, olur biterdi. Doktorların farklı teşhis yöntemleri var, illa tahlil yaptırmaları gerekmiyor.
Siz lütfen yakınınızda bulunan bir psikiyatra başvurun ve gerekli tedavinizi başlatın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…