yardım istiyorum

realistgirl

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2007
48
1
286
Kocaeli
selam kızlar benim 6 haftalık oğlum var ek gıda olarak günde 1 veya 2 defa milupa aptamil 1 veriyorum ve kakasını en geç 3, günde yapıyordu ama 3 gün önce günde 3 4 defa vermek zorunda kaldım ve şimdi 3 gündür kakasını yapamıyor zxorlanıyor bazen gazını rahat rahat çıkarıyor ama kakasını yapamıyor aynı sorunu yaşayıp kullandığı tedavi yöntemini vermek isteyenleri bekliyorum ne kadar ve ne süre içinde işşe yaradığını da şimdiden çok teşekkür ederim
bide en geç kaç gün içinde yapamazsa telaşlanmalıyım

ben kızıma günde 1 kere veriyordum aptamili çogu zaman hiç vermiyorum ama yine de kakasına yapamıyor.en fazla 4 gün bekledim.fitil vermek zorunda kalıyorum ama kakası katı deil oldukça cıvık nasıl yapamıyor anlamıyorum.
dr bagırsak tembelliği var dedi hergün fitil vericez artık ögrenen kadar dedi.
bakalım işe yarayacakmı.

Canım bekleme süresi 4 gün,sonra arkadaşında dediği gibi ya fitil kullanarak ya da zeytinyağlı pamuk ile yaptırmak zorundasın.
Benim kızım 2 haftalık sürekli mama vermek zorundayım aynı problem bizde de oldu,şimdi günde 2 kere yarım çay kaşığı kaliteli zeytin yağı karıştırıyorum mamasına öyle veriyorum mamayı,maşallah 2 günde bir yapıyor artık.

canımcım bir çay kaşığı zeytinyağı içir aynı gün sonucu görebilirsin bizde de aynı sorun vardı şimdi düzene girdi

arkadaşlar fitili fazla kullanmamaya çalışın.bu her bebeğin yaşadıgı bir sorun.poposunun deliğine kulak çöpüyle çokça zeytinyağı sürün ve karnına masaj yapın o zaman yapar.ayrıca bende milupa aptamil veriyordum kakasını yapamıyordu oğlum.bebelac 1 yedirmeye başladım o daha iyi geldi sanki denemenizi tavsiye ederim hemde daha ekonomik ve besin değerleri nerdeyse aynı.sabredin bu sorun bir süre sonra bebek daha çok hareketlenince geçiyor keyifleri yerine geliyor sevgilerimle:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…