yardım istiyorum

evet olmuş canım şimdii ellerine saglık:)

allah saglıcaklada kucagına almayı nasip eder inşallah canım...

Tum takvim yapmak isteyenlere referans olmasi icin:

www.lilypie.com
ordan

Expecting a baby e tikla

cikan sayfadan Create a new ticker a tikla

(buyuk boy istiyorsaniz) Full size ticker, kucuk boy istiyorsaniz Mini ticker a tikla

cikan sayfada Set 1; Set 2; Set 3 den bir takvim sec

sonra Step 2 ye tikla

cikan sayfadan bir bebek yada leylek vs. sec

sonra Step 3 e tikla

Your Last Menstrual Period a son adet tarihini gir yada Select Baby's Due-date e bebegin dogum tarihini gir( Hangisini girerseniz digerini Day Month Year a ayarlayin ki hesaplarda yanlislik olmasin.)

Son olarak Create Ticker a tikla.

Cikan sayfadaki Image URL yi kopyalayip KK da Kontol panelinizden Detay bilgilerinizi duzenleyin e tikla, cikan sayfada en asagidaki Kilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsindeki bosluga yapistirin ve Degisiklikleri kaydet e tiklayin.
Bu kadar...

Bu yaziyi dun yazmistim..Sevgiler...

çok teşşekkürler bende ekledim takvimi

bende hep ugrasıorum ama ssu cetvelı bende yapamıorum

aaaaaaaaaaaaaaa olmulşşşşhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt saolun kızlar

opuyorumnanaktan

Lilypie - Tickers for Pregnancy, baby, kids, breastfeeding and parenting.
ordan

Expecting a baby e tikla

(buyuk boy istiyorsaniz) Full size ticker, kucuk boy istiyorsaniz Mini ticker a tikla

sonra Step 2 ye tikla

sonra Step 3 e tikla

Your Last Menstrual Period a son adet tarihini gir yada Select Baby's Due-date e bebegin dogum tarihini gir( Hangisini girerseniz digerini Day Month Year a ayarlayin ki hesaplarda yanlislik olmasin.)

Cikan sayfadaki Image URL yi kopyalayip KK da Kontol panelinizden Detay bilgilerinizi duzenleyin e tikla, cikan sayfada en asagidaki Kilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsindeki bosluga yapistirin ve Degisiklikleri kaydet e tiklayin.
Bu kadar...

tşkler bitanem... sonunda bende yaptım...

Lilypie - Tickers for Pregnancy, baby, kids, breastfeeding and parenting.
ordan

Expecting a baby e tikla

sonra Step 2 ye tikla

sonra Step 3 e tikla

Bu kadar...

ya kızlar sayfayı açıyorum ama Expecting a baby e tikla burayı göremiyorum bu sayfada bende mi sorun var acaba

ben de yapamıyorum o kadar ugraştım ama olmadı ne yazıkki yardımcı olun lütfen çok istiyorum ama yapamadım

X