yardım istiyorum

E

EU1

Ziyaretçi
:uhm:arkadaşlar bebeğin kaç haftalık olduğunu gösteren cetveli nasıl yapacağımı bilmiyorum ama çok istiyorum yardımcı olurmusunuz bana?şimdiden teşekkürler.

Tum takvim yapmak isteyenlere referans olmasi icin:

www.lilypie.com
ordan

Expecting a baby e tikla

cikan sayfadan Create a new ticker a tikla

(buyuk boy istiyorsaniz) Full size ticker, kucuk boy istiyorsaniz Mini ticker a tikla

cikan sayfada Set 1; Set 2; Set 3 den bir takvim sec

sonra Step 2 ye tikla

cikan sayfadan bir bebek yada leylek vs. sec

sonra Step 3 e tikla

Your Last Menstrual Period a son adet tarihini gir yada Select Baby's Due-date e bebegin dogum tarihini gir( Hangisini girerseniz digerini Day Month Year a ayarlayin ki hesaplarda yanlislik olmasin.)

Son olarak Create Ticker a tikla.

Cikan sayfadaki Image URL yi kopyalayip KK da Kontol panelinizden Detay bilgilerinizi duzenleyin e tikla, cikan sayfada en asagidaki Kilo ve ve doğum tarihi takip çizelgelsindeki bosluga yapistirin ve Degisiklikleri kaydet e tiklayin.
Bu kadar...

Bu yaziyi dun yazmistim..Sevgiler...

sevgili arkadaşım çok teşekkürler dün nereye yazdın göremedim ama çok iyi açıklamışsın.sonunda becerebildim.

bebekim 123 çok teşekkürler takvim tarifin için .çok yardımcı oldun.Şeniz

çok teşekkürler arkadaşlar bende ne zamandır bunun için ugraşıyordum.

arkadaşlar ben doğmuş bebeğimin yaş cetvelini koymak istiyorum acaba onu nasıl yaparım açıklayarak yazabilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler hoşçakalın........

günaydın bide cetvele yazı yazılıyo o nasıl oluyor bilen varmı

günaydın bide cetvele yazı yazılıyo o nasıl oluyor bilen varmı
step 3 kısmında text above the ticker (optional) kısmı var oraya yazabilirsin yazını ordan oluyor ama büyük harfle yazmanı tavsiye ederim çünkü noktalı harfler çıkmıyo :)))

saol canım dedigin gibi yazılar bozuk çıkıyo.yoruldum

evet bende baya uğraştım sonunda oldu dinlendikten sonra tekrar uğraşırsın canım şimdilik hoşçakal

teşekkrler sayende. ama bu yazıyı tuturana kadar öldüm. i ğ olmuyo onları kullanamadım.

ben seni hamile zannediyordum heralde yeni doğmuş bebeğin 3 haftalık yazıyo burda allah güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin

hayır ben daha yeni hamileyim inşllh o günleride görürüm

hayır ben daha yeni hamileyim inşllh o günleride görürüm

arkadaşım hamile olduğunu sölemişsin ama sanırım gene yanlışlık yapmışsın :1no2: çünkü senin cetvelin doğmuş bebeğin yaş cetveli üzgünüm

tatlicadiarzuay gerçekmi ben onu nasıl anyabilirim kikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

canım istersen sen bana son adet tarihini ver ben sana yapıyım sen kontrol paneline yapıştırısın
...:)

X