yardım istiyorum...bebeğim daha çok küçük sütüm yetmiyor :(

Yeni dogum yapan ikiz bebek annesi olarak sütüm çok azdı ne yaptıysam arttıramadım.(çayından tutunda aklınıza gelecek herşeyi denedim) bu konuyu çocuklarımın doktoru ve doğum yaptıran doktoruma danıstım bana yeni çıkan rekolac isimli bitkisel kapsülü önerdiler gittim eczaneden aldım bulmam biraz zor oldu yeni ürün olduğu için doğum yaptığım hastane yakınındaki eczanelerde mevcut inanırmısınız kullanmaya başladığımın 2 ci günü sütüm artmaya başladı sütüm öylebir geliyorki mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim

cnm ibrahim saraçoğlu dere otu anne sütünü artırır diyor yemeklerden önce bir tutam dere otu yiyecekmişsin 1 hafta kadar veya inciri kaynatıp suyunu içersen de aynısı oluyormuş istersen sayfasına gir bak orda daha detaylı yazıyor

Merhaba, genelde sadece okuyucuyumdur, yazmam. Ancak buna yazmak istedim. 4 aylık bir kızım var ve 1 ay önce işe başladım. Süt için kesinlikle GNC'nin bira mayası tabletini öneriyorum. 1 günde dahi farkedeceksiniz. Sütüm az diyen varsa lütfen kullansın. Mucize gibi.. Sevgiler..

2 armut 2 ayva dogranip hosaf yapilir, yemeklerden once dereotu yenir.ben bunlari denedim faydasini gordum

Back