- Konu Sahibi masalindunyasi
Günaydın arkadaşlar dün kabus gördüm hayırlara versin Rabbim,hayır için lot hazırlıcam küçük çapta.Lütfen ihtiyacı olan özellikle yeni doğum yapmış olanlar beni arasın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teve eltim ocak sonu doğum yapacak eşi asgari ücretli tabikine daha kötü durumda olan varsa ona yolla
özelden mesaj yazdım ama diğer arkadaşların daha çok ihtiyacı varsa onların hakkını yemek istemem.öncelik onların ...
hayır olsun dünkü olayı düşünüp yatmışsınızdır o yüzden bilinç altı tepi vermiştir telaşlanmayın içinizi ferah tutun....
hayır olsun dünkü olayı düşünüp yatmışsınızdır o yüzden bilinç altı tepi vermiştir telaşlanmayın içinizi ferah tutun....
Adres yazmıştım gelmedimi
Mutluson gelmedi canımn hadi yaz
Meseleyi çözdüm ürünü iade alıyorum,ben böyle rüya görmedim,nasıl etklenmeyeyim ki....Kanlar kustum ağzımda et birikti kocaman,bir doktor beni görünce ağladı güya dişçideymişim,yalnış ilaç vermiş bana,sonra hastane sular altında kalıyordu birden erkek kardeşim yanımda beliriyordu onunla hastaneden çok şükür çıkıyorduk.
aşk olsun ya rüyalar herkesle paylaşılmaz yorumlamak çok önemli hayır olsun diyelim.....
Niye ki paylaşılmaz ben yorumumu yaptım kendi içimde inşallah Rabbim tersine döndürecek