• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Yardım isteyenlere kremli,giyimli lot göndereceğim,bana ulaşın

masalindunyasi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2013
2.632
174
123
İstanbul
Günaydın arkadaşlar dün kabus gördüm hayırlara versin Rabbim,hayır için lot hazırlıcam küçük çapta.Lütfen ihtiyacı olan özellikle yeni doğum yapmış olanlar beni arasın.

teve eltim ocak sonu doğum yapacak eşi asgari ücretli tabikine daha kötü durumda olan varsa ona yolla

özelden mesaj yazdım ama diğer arkadaşların daha çok ihtiyacı varsa onların hakkını yemek istemem.öncelik onların ...

Son düzenleme:
hayır olsun dünkü olayı düşünüp yatmışsınızdır o yüzden bilinç altı tepi vermiştir telaşlanmayın içinizi ferah tutun....

hayır olsun dünkü olayı düşünüp yatmışsınızdır o yüzden bilinç altı tepi vermiştir telaşlanmayın içinizi ferah tutun....

Meseleyi çözdüm ürünü iade alıyorum,ben böyle rüya görmedim,nasıl etklenmeyeyim ki....Kanlar kustum ağzımda et birikti kocaman,bir doktor beni görünce ağladı güya dişçideymişim,yalnış ilaç vermiş bana,sonra hastane sular altında kalıyordu birden erkek kardeşim yanımda beliriyordu onunla hastaneden çok şükür çıkıyorduk.

Meseleyi çözdüm ürünü iade alıyorum,ben böyle rüya görmedim,nasıl etklenmeyeyim ki....Kanlar kustum ağzımda et birikti kocaman,bir doktor beni görünce ağladı güya dişçideymişim,yalnış ilaç vermiş bana,sonra hastane sular altında kalıyordu birden erkek kardeşim yanımda beliriyordu onunla hastaneden çok şükür çıkıyorduk.

aşk olsun ya rüyalar herkesle paylaşılmaz yorumlamak çok önemli hayır olsun diyelim.....

Back